Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale misko i twarda

mój błąd niepotrzebnie sie nakręcam. spokojnie.... trzy głebokie wdechy i spokojnie czekam do 20 na wizytę u gina...(swoja drogą, ale ma facet godziny przyjęć...
)
Niby lekarz powiedzial, ze endo na granicy normy i zeby sie tym nie przejmowac, ale tak sobie mysle, ze nie chcial mnie chyba dolowac.
Ale testuje dopiero we wtorek rano, do tego czasu chyba zglupieje. W sumie to powinnam w srode (w 13dniu przyjmowania luteiny - wg zalecen lekarza), ale do srody to napewno nie wytrzymam
)
i moge polecic ja w 100% Moja kolezanka tez sie tam leczyla i zaszla w ciaze juz w drugim cyklu
Troszkę mi smutno, ale zdążyłam się już do tego przyzwyczaić, więc nie płaczę. Czekam z niecierpliwością na kolejny cykl. Oby była owulacja
Test powtórzę tak dla świętego spokoju w czwartek, ale wiem jaki będzie wynik. W sobotę miałam takie lekkie plamienie (10 dni po owulacji), więc się nakręciłam, że może to plamienie implantacyjne. A tu dupa. Chyba za bardzo się nakręciłam w sobotę. No nic, trzeba dalej próbować
Wierzę, że kiedyś się uda... Teraz po tej luteinie dostanę centralnie na wczasy nad morzem okres
Ale przynajmniej spokojnie będę się mogła opalać
ja zaliczyłam takie plamy w ciąży (na czole, jak jestem blada to ich nie wydać ale jak się opalę to wygląda jakbym miała brudną skórę) no i w ten weekend na kolanach - ewidentnie po clo lub duphastonie.