Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
JUSTA2586, dlugo juz bierzesz Clo?
a wlasnie jak jest w takich klinikach... ? o pieniadze tez pytam jezeli moge? :)
A brałyście Castangus ??? jeżeli tak to jest ktoś komu pomógł ?? :)
ja miałam w 4dc w szpitalu badany 17OH progesteron po dexametazonie, czy to to samo co progesteron? A tarczyca, cukier?
U mojego OK, posiew drobne bakterie cztery, lekarze mówią,że tego się nie leczy, nie ma antybiogramu. Mimo to daje Mu witaminki i chce kupić salfazin, ale w aptece nie ma, zamówiony na jutro.
tylko 7% jego plemnikow nadaje sie do zaplodnienia, (norma wynosi 4%)
Dziewczyny, głowa do góry! Też mam PCOS i jak widać, jestem mamą
troche mnie dziwi, ze niektore z was biora juz clo.. a faceci nieprzebadani.. ale ja sie tam nie znam.. moja gin po pierwszej wizycie powiedziala ze najpierw facet pozniej ja, chociaz przegladajac moje wyniki poprzednie raczej nie miala watpliowsci ze to we mnie tkwi problem..
Mnie też to dziwi, gdyż mi z dwóch lekarzy mówiło żeby najpierw badanie męża, bo jest szybsze, łatwe do zrobienia, a u kobiet problem może być bardziej skomplikowany...
TEORKA.. meza gratuluje... hehehe
Z tymi wynikami M to chyba jest różnie, mój ma hm tylko 34,3mln ich, ruch postępowy 50%, ruch całkowity 80%, brak ruchu 20*, żywotnośc 85%, o prawidłowej budowie 10% i i endokrynolog i ten od tcyh spraw mówią, że wyniki sa OK.