Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

madziauk, moya i inne dziewczyny. Po drugie chciałam powiedzieć, że JESTEM W CIĄŻY!!!! 
dziś rano zrobiłam dwa testy i nie mogłam w to uwierzyć, zobaczyłam dwa razy dwie grube krechy
Myślałam, że objawy są na miesiączkę a tu niespodzianka.

Praktycznie wszystkie ciążowe, więc rzadko zabieram głos w tej sprawie, bo u mnie to chyba raczej działała psychika lub po prostu zwykły PSM.

z tych badań wychodzi niby wszystko ok?! To dopiero zagadka...
dziś idę na pierwszą wizytę do lekarza na 17. Trzymajcie kciuki. Cały czas mam myśli, że mimo dwóch testów, które wyszły pozytywne to i tak myślę, że to głupi i wredny żart organizmu
, pojawiły się u mnie żyły na piersiach, nie dużo ale skierowane w stronę sutków, później osłabienie, zmęczenie i o godzinie 17-18 ja już się pokładam spać
, między czasie zaczęłam uczęszczać częściej do ubikacji, szczególnie w porze wieczorowej i nocnej, nad ranem mogę iść 4 razy
, lecz nie chciałam robić testów, bałam się rozczarowania, mąż w ciągle mi truł głowę, ale ja byłam nie ugięta. W końcu w zeszłą sobotę z rana wstałam o 4:35 na sisiu, wzięłam test, najpierw trochę popuściłam do ubikacji a później ten środkowy do pojemnika, zalałam test, zrobiłam do końca swoją potrzebę, wstaję i patrzę...DWIE GRUBE KRECHY, wzięłam drugi test i powtórzyłam: TO SAMO, wpadłam w panikę, obudziłam męża i mu pokazałam
Na obecną chwilę czuję klucia, napięcie w podbrzuszu i ból krótki jak na @, czytałam, że to normalne, bo ciąża rozwija się prawidłowo. 

przestałam o tym myśleć i zajęłam się innymi sprawami i zaszłam i w to taki sposób, że, aż ciężko mi w to uwierzyć

Szkoda, ze ja sie tak nie umiem wylaczyc i nie moge przestac myslec o ciazy...