Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
yyy chyba czegoś nie rozumiem - płodne są dzięki owulacji a nie dla niej czy bez niej To że mam płodne dni nie znaczy ze dojedzie do owulacji...
są sytuacje które podwyższają ten hormon a owu nie ma. Poza tym dlaczego więc test potrafi wyjść dodatni krótko p okresie czy gdy kobieta jest w ciaży? wtedy na pewno nie ma owulacji "w tej chwili" testy owulacyjne wykrwają chormon LH
yyy chyba czegoś nie rozumiem - płodne są dzięki owulacji a nie dla niej czy bez niej
Kate1 chyba cos tu nie gra... nie wydaje się ze masz racje :)
na ich koniec około 12h kłuł mnie tak dośc jajnik
Otwiera się na jaką około wielkość? Małego paluszka, zapałki?:)
Moim problem są nie pękające pęcherzyki, tworzą się ciałka krwotoczne :( no i w takim wypadku ciąża jest nie możliwa.
przy pco lepiej 3-7dc i mam brać po 1tabletke. Mówi żeby byc u Niej w październiku w połowie cyklu chyba, że zajde wcześniej w ciąże.
Nie to że wcale mnie nie monitoruje ale odkąd przepisał mi clo (koniec czerwca) powiedział żebym sie u niego pojawiła dopiero po wakacjach, że wakacja to dobry czas na zachodzenie itp. no chyba że coś by sie działo wczesniej.
Monitoring usg w czasie stosowania clo jest PODSTAWĄ.
Monitoring usg w czasie stosowania clo jest PODSTAWĄ.
kazdy chodzi tam gdzie mu jest wygodnie!! i gdzie sie dobrze czuje!! to chyba najwazniejsze!
że mogłaby mi do siebie kazać przychodzić, że wie że maleją Jej przychody jak mowi mi, że mam nie przychodzić 2-3razy w m-cu a za 3m-ce, ale jeśli sie nic nie dzieje, nie czuje sie źle itd.to mam sie rozluźnic itp.
mam za sobą lata starań, stymulacji i monitoringów