Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i pewnie jeszcze kilka przed Toba... skoro po tylu latach nic!!
yy!! no pogryźcie mnie!!
nie mowie, ze nie trzeba chodzic na monitoring!!!! trzeba!!! jane!!! ..ale nazywanie lekarza ktory nie kaze przychodzic od razu na monitoring konowałem!!??
jak sie ktoras leczy 5 lat to niech sie kocha na zawolanie.. ja nie zamierzam...
dobrej nocki kochane!! nie dajcie sie zwariowac.. a to ze bedziesz chodzic na monitoring 1 raz w miesiacu tez naciagane wg mnie...
a pigulki wazna sprawa.. ale swoja glowe trzeba miec!!
Tamara74: mam za sobą lata starań, stymulacji i monitoringów
a moze Pan Bóg ma według WAS innne plany....
nie kazda kobieta musi byc matka...
Tamara74: mam za sobą lata starań, stymulacji i monitoringów
a moze Pan Bóg ma według WAS innne plany....
o matko ja juz nie moge z tym dziadostwem i tymi pecherzykami... bleeee!!
ALE DAMY RADE!! :D
bedzie to bedzie.. monitoring Ci i tak nie pomoze...
jak sie ktoras leczy 5 lat to niech sie kocha na zawolanie.. ja nie zamierzam...
pozarzynać byście się też dały... ?? !!
nie kazda kobieta musi byc matka...
Przede wszystkim większość naszych wypowiedzi negujących zachowanie lekarzy odnosiło się do tego, co napisały Smerfeta i Justa,
taki ,,oddech" dwumiesięczny od lekarza, usg itd.bardzo nie zaszkodzi
lekarz dopiero po ,,wyczyszczeniu" mnie z cyst przepisał CLO na dwa cykle i jeżeli nic wcześniej się nie zdarzy po tych 2cyklach kazał przyjść.
a czy któraś jest w 100% pewna że lekarz który się Wami opiekuje jest tym najlepszym i postępuję napewno dobrze???? Wydaje mi się (mogę się oczywiście mylić) że nie!
ale uważam też że taki ,,oddech" dwumiesięczny od lekarza, usg itd.bardzo nie zaszkodzi,bynajmniej mam taką nadzieję
najbliższy ginekolog któremu wg mnie warto się polecić jest conajmniej 35km ode mnie 2 razy w tygodniu
Ale tak jak piszesz Justa, nie każdy ma dostęp do dobrego ginekologa w swoim otoczeniu, często więc wybiera tego do którego ma najbliżej, najłatwiej, najtaniej, itp. Oby taki "wystarczył" i pomógł.
często więc wybiera tego do którego ma najbliżej, najłatwiej, najtaniej, itp.
Wybrałaś takiego, który wg Ciebie jest dobry. I już.
niewiele mogę o nim powiedzieć. napewno to że jest lepszy od poprzednich, że inaczej do mnie podchodzi, że ma dobry sprzęt
leczyc sie lecze bo PCOS trzeba leczyc..
branie clo, czy duphastonu czy innych lekow pomaga na 1 rzecz ale na 3 nastepne szkodzi.. wiec jak sie juz ktos leczy 5 lat czy wiecej to chyba mozna by pomyslec juz o sobie i "innym" zyciu niz w macierzynstwie...
i nikt sie nie musi za mnie wstydzic.. bo swoje lata mam
zaczelam od wypowiedzenia swojego zdania, ale pozniej polecialo "od slowa do slowa" , przesadzilam? no pewnie tak!
i to czy sie poczulam potraktowana niegrzecznie czy grzecznie tez nie Tobie oceniac...
Wydaje mi się że ta wymiana zdań za daleko poszła, a było tak miło.... Teraz to żałuje że zaczełam ten temat nie zdawałam sobie sprawy że ,,urośnie do takich rozmiarów".
Justa a jakie masz objawy i wyniki przy pco i jak wygląd jajników wg lekarza?
Czy po clo każda z Was jak miała owu to bolesną?
A jak długie cykle miałaś?