Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

chcialam sie tylko upewnic czy jeszcze choragon sie utrzymuje...moze wiecie do ilu dni od podania jest jeszcze slad...
trochę mi smutno ...
nie wiem czy warto robić za tydzień bo podejrzewam, że może wyjść negatywny test, u mnie pozytywny wyszedł w 7 tc ( co jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży ). Nie chciała bym abyś się załamała za tydzień

dobrze się ogólnie czuję, ale zaczynają dokuczać mi krzyże, plecy, zmęczenie wieczorami, z rana mogę robić wszytko ale pod wieczór to nie mogę znaleźć sobie pozycji w łóżku
no nie narzekam, uroki ciąży 
nie wiem co robic
w niedziele jak robilam test po poludniu to byl ladnie widoczny, a dzisiaj taki bledzioch
cos mi sie wydaje ze to jeszcze choragon dziala
po za tym jakos nie czuje sie inaczej.ciagle bola mnie sutki i mam wrazenie ze caly czas mi stoja ale cale piersi tez mnie bola,sluzu malo a brzuch tez mnie jakos srednio boli
z poprzedniej ciazy pamietam ze bylo troszke inaczej,niby objawy jak na @ ale troszke jakby mniejsze i jakby inne...nawet mezowi nic jeszcze nie mowilam ze z dzidzi nici i tak jest zalamany i ciagle mowi ze se wzielam bezplodnego
powiem wam ze boje sie robic kolejny test
dupka nie biore wiec moge sobie czekac teraz na @ i mysle ze w poniedzialek sie pojawi
mam nadzieję że jednak się udało :)