Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

więc testy nie muszą wcale wychodzić od razu pozytywne, a jak poszłam do ginekologa to już byłam w 8 tc
maz sie uparl zebym kupila test to kupilam dwa bo w promocji byly
robilam test ok 13 i co widze
dwie kreski
co prawda ta druga bledsza ale ciemniejsza niz wczoraj
i znow glupia jestem bo nie wiem co sie dzieje
drugi test zrobie w poniedzialek
poza tym nie moge spac...
ale jak się okażę, że jesteś w ciąży to perspektywy się Tobie zmienią....wtedy Twoje maleństwo będzie najważniejsze niż Twój strach przed igłą! I masz iść na bete!!! bo My czekamy na wiadomości!!!
no u mnie chyba nie zaciekawie
co prawda nie bylam na becie ale zrobilam sikanca.dzisiaj mialam nerwowa noc wiec nie spalam za dlugo,co chwila sie budzilam
test zrobilam rano po 4 godzinach nie sikania,nie z calonocnego moczu, i wyszla blada kreska,taka sama jak w sobote...ale co najgorsze sutki mnie juz wcale nie bola,nawet sie przestraszylam ze wogule mnie cycki nie bola ale jednak cos tam boli,zupelnie jak na @
do tego na papierze zobaczylam taka mala kropeczke krwi...zupelnie jak przed @.dzisiaj planowo powinnam dostac,poki co jeszcze nie ma...ale czarno to widze

czy te blade kreski ale widoczne sa jeszcze efektem pregnylu

no co tu pisac...test zrobiony rano i jakas tam bledz wyszla,ale to bardzo bledz wlasciwie to chyba moje yrojenia
to byl test paskowy.po poludniu drugi test tym razem plytkowy i kreska jest
widoczna golym okiem ale blada
co moja kolezanka z pracy skwitowala ze w ciazy nie jestem,bo jak bym byla to by byla ciemna jak testowa i pewnie cos zjadlam, moze jakies bialko bo od tego wzrasta poziom HCG
poki co okresu nie ma

ale juz nie wiem co mam myslec.chyba ta kreska powinna ciemniec,a ona taka sama