Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
same bez zastrzyków- prze de mną 8 najgorszych dni w życiu staraczki !!! Co do dyskusji na temat szybkości dojrzewania pęcherzyków przy stymulacji to mi gin powiedział ze ten mój pęcherzyk co im miałam co cykl a który pękał w okolicy 16-17 dc to właśnie po stymulacji dojrzał szybciej i dlatego już 14 dc zaobserwowałam skok Zapewne przy braku owulacj sprawa ma się inaczej no i wiele zależy od dawki leku ! JEDNO JEST PEWNE przyjmowanie CLO bez monitoringu dla mnie jest ryzykowne
nie łudzę się że wszystkie mają potencjal ale niech chociaż jedno serduszko z nami zostanie

,

,
ale to też o 2 szanse więcej w jednym cyklu nie ? Czekamy zatem na Twoje wiadomości z USG Velvetin- DZIĘKUJĘ po trzech latach walki chciałabym mieć chociaż cień nadziei

,

,

,

chodziłam non stop zła, wkurzona, opuchnięta,miałam mega apetyt i w ogóle masakra 
typowo @0
ale przynajmniej wiem ze próbowałam już na prawdę wszystkiego -widocznie nie mój czas -ktoś mądry powiedział upadnij siedem razy-wstań osiem - więc wstaję -ocieram łzy i idę dalej dziękują za to co mam