Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale bez rzetelnego monitu i pregnylu na razie nie decyduję się na clo. Szkoda tych cykli.
ponieważ kobieta jest tak na prawdę zdolna do zapłaodnienia tylko raz na 3 cykle. I to, że się w pierwszym czy drugim nie udaje, to to nie jest "jej cykl". Dlaczego tak jest - nie wnikałam.
Szkoda że nie u wszystkich działa ta zasada.. 99% brzmi cudownie.
na dzisiejszej wizycie okazalo sie ze mam torbiel z nie peknietego pecherzyka, mimo zastrzyku z pregnylu.gin mowi ze musial sie zrobic pozniej. no i dal antyki na wchloniecie plus jakies czopki wiec ten cykl mam z glowy.az mi dziwnie ze nie musze myslec czy dni plodne czy nie i doszukiwac sie pozniej objawow ciazy.moze i dobrze,troche odpoczne psychicznie
tylko sie tak zastanawiam,bo to myslenie ikrecenie wszystkiego wokul ciazy juz mi weszlo w krew i nie wiem czy dam rade tak wyluzowac calkowicie mimo iz wiem ze i tak nic z tego w tym cyklu nie bedzie
zobaczymy...
i jakos mnie tak kluja...dziwne.
no w tym cyklu to ilość branych prze ze mnie leków jest większa niż to co zjem - MUSZĘ wziąć jednak antybiotyk bo już za długo ta infekcja trwa... mIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY I GŁOWY DO GÓRY
ja brałam CLO nie miałam monitoringu i się udało
wczoraj terminowo miala byc @ i byla.poszlam na wizyte do gina zeby znow przepisal clo i pregnyl ale okazalo sie ze jest torbiel i zamiast clo dal tabletki anty.Wczoraj jak pojawila sie @ z samego rana czulam ze cos nie tak
brzuch mnie nie bolal,za to cycochy bola do dzisiaj i jakies male to krwawienie...a dzisiaj to juz wcale nie ma,tylko sluz zabarwiony leciutko na rozowo...i czuje ze to nie byla @...ale co to bylo???czy ktoras z was miala cos takiego????

prze de wszystkim spełnienia marzen... no i oczywiście ja mimo 30-stki na karku czuje się zupełnie jak 18-stka
moze jakis cien cienia jest ale w zeszlym cyklu po IUI byly typowe blade kreski,zrobilam chyba ze 6 testow i na wszystkich taka sama.ani ciutke ciemniejsza
i @ nadeszla...
mi to sie zawsze cos pomiesza
brzuch już od tygodnia boli intensywnie @-owo do tego cycki małe i nie -bolesne a wykres kochana to ja mam zawsze piękny i to czasem
nawet do ostatniego dnia fl potrafi być tak wysoko -NIESTETY .chociaż dla mogę to bez znaczenia bo i tak wiem ze dzidzi nie ma LOREN a który u Ciebie dzień Fl ? bo skoro coś podejrzewasz to tylko beta może rozwiac Twoje wątpliwości
u mnie kilka lat temu pierwszym objawem ciąży był właśnie brak bólu piersi przed @, ale nie brałam wówczas żadnych leków, pełen naturalsik. Największe bóle piersi miałam zawsze w cyklach bezowulacyjnych i musiało mieć to także związek z podwyższoną prolaktyną, bo odkąd biorę dostinex to cycochy już wcale nie bolą przed @, ewentualnie lekko po bokach. Dla mnie ból piersi to zawsze zły zwiastun. Wiem, że każda z nas ma inny organizm, ale UU to tylko dodatkowa wskazówka, a nie wyznacznik

ALE ZA WAS TRZYMAM KCIUKI
NO i ja czasem trzymam się jeszcze nadziei ze każda ciąża daje inne objawy nawet te wcześniutkie Także KTO TO WIE
ale na razie nie robie sobie nadziei, po tylu nieudanych cyklach podchodzę już do tego na lajcie
Prędzej czy później każda z nas zostanie mamusią, dlatego nie ma co się poddawać

bola cale lacznie z sutkami i robie sobie nadzieje bo z pierwszej ciazy pamietam wlasnie bol sutkow jako pierwszy objaw.i jak to moja przyjaciolka powiedziala:jak cycki bola po bokach to ciazy brak-u mnie sie sprawdza