Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kazała zrobić progesteron i tu ma tkwić odpowiedź, wyśmiała lekarza, który robił mi usg w tym cyklu i zawyrokował, ze robienie progesteronu jest bez sensu.
w poprzednim cyklu po IUI zrobilam z milion testow,na kazdym byla widoczna ale blada kreska tylko wlasnie na tym byl cien cienia i to pod swiatlo
chyba polece jutro po test bo cycki bola jak bolaly a do tego zalewa mnie tona sluzu a ja raczej z tych suchych
i nie wiem czy to po tych tabletkach anty???ale nie przypominam sobie nic takiego mimo ze tych prochow troche sie nalykalam,a tym bardziej okresu jednodniowego
zawsze mialam mniej obfite krwawienie ale bite 5 dni
no nic,zobaczymy...
Mogłabyś podać swoje poziomy przy cyklach z lufem, żebym miała jakiekolwiek porównanie?
to jest intensywniejsza praca jajników i dlatego mogą pojawić się plamienia.

Pierwszy cykl biorę clo, tak na dobrą sprawę takie nasze konkretne starania zaczęły się dopiero teraz jak trafiłam na konkretnego lekarza. Ogólnie staramy się 1,5 roku, przez rok biegałam od lekarza do lekarza i każdy mówił że jest ok i że mamy działać. Trafiłam na mojego lekarza przez przypadek i przez półtora miesiąca zrobił więcej niż wszyscy inni przez rok. Miałam prędzej monitoring owulacji, jajeczko pękało więc żaden "lekarz" nie widział problemu. Dopiero mój obecny lekarz zauważył, że coś jest nie tak. Zrobił mi monitoring, piękne jajeczko, pękło jak miało 23mm, więc było ok. Zlecił badania dla męża, plemniczki na 5+. Ja mam cykle zawsze jak w zegarku i trwają one dokładnie 28 dni, tylko że mój pęchcerzyk pęka w 19dc. Lekarz przepisał mi clo, biorę 1 tabletkę od 3 do 7dc, dziś wzięłam ostatnią. W czwartek idę na HSG i tak się zastanawiam, czy ja w ogóle mogę iść na HSG po braniu clo.

dziwne, że na poprzedniej wizycie zawyrokowała torbiele :/ poczekaj spokojnie do dnia spodziewanej miesiączki, jak nie przyjdzie to będziemy się cieszyć razem z Tobą
Jeśli chodzi o rezerwę jajnikową to tak, miałam robione to badanie. Plus dziesiątki innych badań oraz "na wszystkie choroby świata" jak to mój mąż mówi

) nie wiem czy to może być owulacja?? Tak szybko?? Możliwe to?? Zamartwiłam się bo HSG mam na czwartek, a to trzeba przed owulacją być. Dziewczyny jestem pełna nadziei że to nasz cykl, że sie uda, ale też bardzo się boje, że sie zawiodę i znów będzie bolało
A czy po HSG można się kochać??