Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

nie wiem od czego i dla czego, ale jeżeli coś tam bylo juz tego nie ma

kibicujemy Ci baaaardzo :*

Trójeczka ???
Wszystko okaże się na dniach co i jak. Bobasy terasz szybko rosną. Matko jakby była trójeczka to jak ja sobie poradze? Skutki uboczne CLO

trojaczkitrzy małe szczęścia, niesamowite :)))

mam na imię Roksana i jakiś czas ( chyba przez rok ) byłam na tym wątku zanim zaszłam w ciążę

Szczerze mówiąc to już trochę straciłam nadzieje, nawet mężowi mówiłam przez telefon, że dobrze, że jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy... Czuje się strasznie. Jeszcze lekarz mi powiedział dziś :"Nie martw się najważniejsze, że zaszłaś po CLO". Zaje***te pocieszenie

Lekarz powiedział, że ciałko żółte mogło za mało progesteronu wydzielać i to dlatego, a ja nie brałam po owulacji luteiny i duphastonu. Lekarz mi nie zapisał... Inną przyczyną mogło być HSG w tym cyklu i bardzo możliwe, że jajeczka były naświetlone i może dojść do poronienia, bo RTG mogło spowodować wady rozwojowe.
zaniedbałam Was 
Widzę że jesteś już u schyłku więc nie dziwne że dużo nowych tutaj ;) Mam nadzieję że kiedyś też będę mogłą tak nappisać :)
Trochę już straciłam nadzieje, ale zobaczymy może się uda.Venus87 długo się starałaś o dzidziusia?