Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i mierzylam normlanie pod pacha i zawsze jakoś źle... i olałam to mierzenie bo nie lubie czekać, może jednak zaczne tylko musze zapopatrzyć się w dobry termometr jakiś na allegro można kupic z NPR?

i wszystko będzie po twojej myśli

dzwoniłam do mojej ginekolog- powiedziała,że mam się narazie nie martwić małą betą- ponieważ miałam późno owulacje- a do tego mam bardzo długie jajowody- więc zagnieżdżenie mogło trwać dłużej... mam brać lutkę i powtórzyć badanie (ona mówiła za 7 dni) ja powtórzę we wtorek spr czy rośnie. Mówiła,że znakiem,że rośnie jest wychodzenie szybciej testów niż 3 dni temu-ale narazie nic nie wiadomo.
a w którym dc robiłas tą bete? ( sorki pewnie mi pisałaś ale ja zakręcona jestem i chora i nie pamiętam) :) 

yhhm ja tez sie staram chyba nawet i 4 lata... u mnie wydaje mi się ponieważ miałam poronienia a pierwszych tyg ciązy że przez jajowoady ida całkiem dobrze, ale mają problem z zgnieżdzeniem się dobrym i utrzymaniem:
no i ja mam probelm z endo ;/ 2-3 mm mam... choć teraz przy 1 cyklu z CLO urosło mi do 4,5 mm (wiem że małe i lipa) ale dr pwoeidział że i przy takich sie zachodzi
i licze pocichu na to 
i niech ładnie przyrasta ! ... z tą małą beta widzisz może tak ma być i być może i u mnie nie wyszło w 30dc nic bo jeszcze jak lekarz mół za wczesna ciąża (pozno olwulacja i zagniezdzenie, chociaż my jak w żadnym innnym cyklu kochaliśmy sie tlyko 2 raz;/ a w innych z 6 dla porowniania..) wiec jakby była pozniej to juz sie nie kochalismy i plemników by nie było, chyba że moj maz ma jakies mega silne co mi sie nie wydaje ;p i stąd może trzeba cierpliwośći z 1-2 tyg czasu i wszystko sie ułoży :) 

hmm.. a skąd wiesz ze masz małodrożne jajowody i trzeba hsg ?? to lekarz widzi podczas USG ? bo mi nic takiego nei mówił.. ale jak czytam to duzo dziewczyn to robi i ponoć to jest bolense jak jest z tym hsg ?
aha czyli do przezycia ;p achh to czekanie mnie wykończy ! dopiero 13.03 mam wizyte u ginka i wtedy powiem o tym hsg i w ogole pogadam z nim porządniej ! może jutro zrobie test ale nie wiem
.. temp ciała mam 37, choc jak pisałam jestem przeziębiona (mam straaasznie zatkany nos i katar i ogolnie osłabiona sie czuje) ciekawi mnie falowa duuża ilość gestego białego sluzu ... czy to tak wysoki progesteron (dlatego nie mam okresu) czy jakas grzybica czy ciąża ? 

ale nic nie piecze i nie boli wiec chyab jakies zapalenie to nie jest ..
a jak sie czujesz? jakie objawy i dziś robisz 2x bete??
o co tu chodzi a może i si epomylili 

i nie mam pojecia co to było ?? czy to implantacja - ale beta dałaby znak a wyszła po tyg jeszcze od tego zdarzenia <2 czy moze dopiero zaczął sie zagnieżdzać i trafiłł na naczynko i zorbił się skrzep a on dlaje sie zagniezdzał ( cąłkowita implantacja trwa 12-14 dni zeby cłay sie zanurzył) a ja beta robiłam tak jaby pod koniec zagniezdzania - gdzie mógł jeszcze nie dac znaku o sobie - czaicie w miare ?;pp bo ja tak po swojemu pisze
albo poroniłam i hormony sie zwałily i objawy ciązowe i dalszy brak @ mam..
Tekilka 7 dniowy :) nawet bo ty tydz albo i niecały po owulce było i oprócz tego skrzepku nic więcej żadnych plamień ani krwi do tej pory
dziś nie wyłażę nigdzie z domu leże pod kołderką i się kuruje łykam witaminki