Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

oby II a jakiej długości masz cykle ?

od tego cyklu jesteś lecozna przez klinkie ? ja teraz jestem (zreszta juz ponad ork czasu) u takiego doktrora co ma praktyke w Londynie niepłodności i odnosił sukcesy.... więc stram mu się ufać a najlepsze jest to ze na NFZ ;p
i mam wizyt ile chce i USG monitoringów za free :)

fajowo:)
zrobiłam dziś tęscik z czułości 10 i nic 1 gruba cholerna krecha :(( więc będa 2 brzuszki
piszcie jak u Was 
achh już dam sobie spokój z tmyi staraniami najgorsze jest to że okresu dlaej nie ma ciale mnie coś kłuje z brzuchu pobolewają piersi hormony chyba sie tak zchrzaniły że gorzej sie nie da ;/ i ten zatkany nos nie moge oddychać
nie martw sie Tekilka... głeboki wdech i musimy dać radę 

nie mam siły na powtórkę
no to gdzie maluch jak beta wysoka?
a lekarz co wtedy powiedział? ze to na pewno pozamaciczna czy jakies inne wytumaczenie dał ?... wiem tez nie mam juz sił wczoraj rozmawiałam z mężem o adopcji... jest za więc wyjście jest :) wiem ze nie tak to powinno wygladac wszystko ;/// i jestem maskarcyznie wściekła i zła ale co ja moge poradzić ? ;/ jak tak natura płata figle głupie i nikomu do śmiechu nie jest ....

[/url
[/url

[/url
eh z nadzieją czekałam na twój post, jak któraś ma 2 kreski zawsze mam nadzieję że będę następna:) trzymaj się cieplutko może następnym razem się uda. 
no i to on nie dał mi nic na wywołanie i clo bez monitoringu...
a jak to jest z tymi ciążami mnogimi po clo ? czy którejś z was sie to zdarzyło?
[/url