Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
powtarzałaś bete 3 raz? ale i tak jedz do szpitala tam ci zrobią komplet badań i będziesz pewna na 100%
[/url
[/url]
[/url
[/url
[/url
i brak okresu ..
ja po negatywnym teście (rano jak zorbie) to trzymam go jeszcze z kilak dobrych dni i łaże co 4h sprawdzać czy aby na pewno nie nie zauważyłam 2 kreski która może być leciutka ;pp zbiikowałąm wiem :) no i czasem widze cienieeee i sie troche ciesze choc wiem ze to nie taki cien powinien byc
[/url
no to jeszcze masz 3 dni do owulki :)) ale testy od dzis mozesz robić bo moze cos sie bedize chcialo przesunąć

nie poddawaj sie tylko dobrze ze nie musisz jeszcze przechodzic czyszczenia... ja jak poroniłam tez na szczeście nei musiałam bo starsznie si eboje tych wszystkch zabaiegów igiłę itd brrr
ale co lepsze dopwiedziałąm się dzisiaj ze musze isc na operacje bo mam strasznie krzyw aprzegrode nosowa ;/ i to na tyle ze operacja musi byc i pełna narkoza ;// slzag by to trafił no i zobaczymy a w tkaim wypadku nim ja sie doczekam na tomografie i operacje a pozniej rekonwealescencje to dzidzie musze daleko rpzeusnac w czasie ;///
[/url
[/url