Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

bo dla mnie to już chyba to hsg jest jedynym wyjściem żeby złapać punkt zaczepienia, może wtedy coś się wyklaruje 
[/url
[/url
musi być dobrze. trzymaj się!
boli albo mało i boje się że nie działa
czasem po 4 a zdarza się że przed 6. w zależności jak mała śpi lub muszę do WC... a ileś trzeba leżeć/spać przed pomiarem wiec takie rozbieżności - i nie wiem jak one na wynik wpływają.
jak jutro rano nie będzie to po zawodach. Mam dość 2 cykl a czuje się wykończona psychicznie. Na CLO puchnę w oczach a jem mniej
naprawdę usiąść i płakać

zaraz zobacze wykres :) ale juz po owulce? kiedy miałas ten nr 4 ?
w przyszłym tyg. ide na 90% na operacje :(( na przekgorde nosową ... boje sie strasznie a w środę ide do gina i bede musiałą mu opowiedzieć o operacji , zwłaszcza ze jest skomplikowana i wymaga pełnej narkozy... ciekawe po jakim czasie można sie strać na nowo i przyjmować CLO ktoś może wie ??

[/url
jadę drugi raz w środę... jedyny minus tego,że jeżeli licząc od tego najmocniejszego krwawienia nowy cykl- to dziś wypada mi 5dc czyli powinnam łykać clo- ale kurcze sama nie mogę bez konsultacji:( przepadnie mi cykl.. chyba,że zadecyduje,że mam łykać od środy... Wiem,że to nie wyścigi tylko martwię się bo ten czas po laparo jest taki cenny...ale muszę czekać:(