Chce, ale tak się boję tego rozczarowania...choć z drugiej strony sobie powtarzam, że jak nie będzie ciązy to mój nastrój niczego tu nie zmieni...tylko on sam przychodzi, wrrr
a czuje sie :) nic chyba zlego sie nie dzieje poki co, boli mnie dzis glowa cholernie i momentami brzuch i tylko ten bol brzucha mnie martwi ale spokojnie musi byc dobrze choc powiem Ci ze kazda minuta dla mnie nie jest spokojna :) bede walczyc odpoczywac i musi byc dobrze:)
jedna gruba, tłusta krecha...jak zwykle...:( Wiecie ja potem nie wiem co myśleć...silny ból owulacyjny, ładne endo, bardzo ładny progesteron 7dni po owu..i nic...Myśle o trzech sprawach: - psychika, - jajowody ( nie miałam nigdy badanych ), - stan zapalny ( choć śluz płodny, ładny był ). Śluz i endo ładne mimo clo...pęcherzyk sam pękł i nici...i jest przykro...I..teraz 2-4m-ce przerwy w starankach, bo badanie szyjki itp...ledwo zaczęłam 1wszy m-c z clo to musze lek odłożyć, nawet nie wiem czy to dobrze po m-cu odkładać...więc zaczął mnie się tydzień, czekam na @.
Smerfeta powiem Ci tak nie wiem czy Cie to pocieszy czy nie ale powiem...ja w lutym jak mialam dostac @ wszystko wskazywalo na to ze ja dostane:) jednak 3 dni sie spozniala brzuch bolal zrobilam 3 testy wszystkie wyszly na nie:) a beta pokazala ciaze:) wiec poki co spokojnie i nie mysl tyle o tym :)
Smerfeta głowa do góry, przykro mi z powodu tej ,,krechy". Wiem co czujesz. Ja najprawdopodobniej zrobie jutro (13dfl) no chyba że dostane wczesniej@ bo dzis jest masakra, brzuch mnie boli, głowa tez tak jakoś dziwnie czyli tak jak przed @(tylko bólu piersi brak, odkąd biore dupka bardzo bolą mnie piersi przed @). A Smerfeta moze za wczesnie zrobiłaś?
Słuchaj wyleczysz te stany zapalne zrobisz porządek z ta ,,szyjką" i wrócisz do clo. Może ten stan zapalny jakoś w trym wszystkim przeszkadza a jak wyleczysz to zaskoczysz szybciej....mysl pozytywnie.
Justa, a co się dzieje, że się rozkręca? Ja zrobiłam test jak mąż wyszedł z domu i tłumie wsio w sobie, bo mam ochotę się wypłakać na ramieniu... Tak się cieszyłam, że clo ruszyło mnie prawy jajnik, to że jest bolesna owu, czułam, że coś się dzieje...śluz, endo ładne, jak usłyszałam wynik progesteronu to..ech...i co? I zonk. Ja nie jestem taka silna, jeśli teraz tak ok było i nic to...pozostaje mi czekać na @, ale to niech tak przyjdzie żebym mogła już bez plamień 9.08 być na kolposkopii...
Znów mam brunatny śluz tyle że z skrzepami krwi....i brzuch boli....choć tempka nadal prawie 37. Ale może ty naprawde może za wczenie zrobilas ten test bp jeżeli bylby tp tydzien wyższych tempek to za wczesnie.
a ja dzis umowilam sie do swojego starego lekarza ktory robil mi 5 lat temu laparoskopie bo boli mnie brzuch a moja wraca dopiero 19 wiec po co mam sie denerwowac :) bede spokojniejsza jak uslysze od lekarza ze wszystko jest dobrze:) kurcze inaczej byc nie moze;) nie tym razem:)
No ewelinda Justa ma racje, przynajmniej Ty się nam tutaj nie możesz stresować... Jak wczoraj do Was napisałam wieczorem to miałam nitke krwi, czułam się jak na dostanie @ i nadal tak jest, kręgoslup zaczyna boleć. A tempka...ani nie wiem, bo wujek przyjechał przed 7 i skoro już wstałam, sikalam itp.to nie było sensu mierzyć, mierzyłam jak się przebudziłam nad arnem, ale to oczywiście bez sensu, bo to nie była godz.7...głupota ludzka nie zna granic... Justa miałam 7dni po owu skok temki o dwie kreski i ten ładny progesteron, 6-7dni po owu jest implatacja, tak? A ten 7my był w czwartek, więc kilka dni minęło gdyby wtedy była implatacja. Nie mam co się łudzić... Może by mi było choć troszkę łatwoej gdybym wiedziała, że zbliża się kolejny cykl staranek a nie paromiesiączna przerwa(
Smerfeta spokojnie poki jej nie dostalas badz spokojna.... no ja tak nie moge sie stresowac wiem wiem i jak sie rano umlwilam do doktorka to nawet narazie brzuch mnie nie boli jakas spokojniejsza jestem wiec musi byc ok:) Boze jak ja 9 miesiecy bede tak drżec to sie wykoncze;( ale moge lezec plackiem oby bylo dobrze:)
Smerfeta tak bedzie w kazdym cyklu staran:(( wiem mam to od 5 lat:( a mnie cholernie boli brzuch ale dzis mam lekarza musi byc dobrze :) odebralam tez drugaa bete wzrosla ponad 100% wiec nie moze byc zle;)choc drze cala:(
Spokojnie, oby to drżenie to z podekscytowania i podniecenia, a nie jakiegoś stresu. To mój pierwszy cykl z clo, ale nie 1wszy strankowy, nie pierwsze rozpczrowanie itp.itd... Miałaś badane jajowody? Bo ja myśle od dłuższego czasu o drożności...
Hej Dziewczyny Tak sobie czytam wasze przeżycia i czuję się tak samo. Staramy się o bąbelka 3 lata. W czerwcu z.r. poroniłam. Jestem po 2 cyklach clo (ale nie mierze temp. ani nic z tych rzeczy). Jak po pierwszym cyklu z clo bolał brzuch po obu stronach przez dwa dni a potem wstałam rano i uświadomiłam sobie że już nie boli to lekarz powiedział że pękły i "brać się do roboty :)". Po drugim niestety ale wylądowałam na izbie przyjęć z przeraźliwym bólem w okolicach żołądka i okazało się że miałam hiperstymulacje po clo. Zalał mnie po prostu płyn za macicą. Po kilku godzinach ustał ból i mój gin pow.że jak pomogła nospa, nie mam omdleń i nie krwawię to jest zwykła owu. Po 3 dniach to samo i nospa. Teraz jest 30 dc ( a mam co 28) i niby objawy @, ale jest cisza i lekkie mdłości. Podobno niektóre kobiety mają tak niski poziom hormonów w ciąży, że test pokazuje dopiero po np.3 m-cach. Więc trzymajmy głowy do góry, bo pozytywne myślenie to ponoć połowa sukcesu !! Pozdrawiam cieplutko
no wiec wrocilam od lekarza:) poki co wszystko dobrze:) powiedzial ze to bardzo mloda ciaza(5tc) i brzuch moze tak bolec brac leki jak biore zwolnienie i duzzo lezec:) nie ukrywa tego ze w moim przypadku wszystko sie moze wydarzyc ale uwazac na siebie brac leki i ma byc dobrze:)
Dziewczyny dziwnie sie czułam wiec zmerzyłam sobie temperature tak normalnie pod pachą i okazało sie ze mam stan podgoraczkowy.... czy to moze miec cos wspolnego z @ lub jej brakiem... bo raczej nie mam oznak zadnego przeziebionia itp.
Też dzis pod pachą miałam 37 czyli podgorączkowy...Ale u mnie raczej @ zaczyna się rozkulowywać, bo razem z tą żółtą globulką wychodzi ze mnie cosik czerwonego...a brzuch daje o sobie znac jak na @ także...I kurcze troche wydaje mi sie, że jak na 7dni po owu progesteron 21,27ng/ml to mam krótką faze lutealną...
Justa przykro mi...a jak tempka u Ciebie?? Karko wiem, że w npr nie mierzy się pod pachą w celu wykresów itp. Ale na pewno też jest tak, że kobiety nieraz mają podwyższoną tempke pod pachą w 2 fazie cyklu ot tak, a kobiety w ciąży w wielu przypadkach mają stan podgorączkowy na początku ciąży.
Witam was drogie dziewczyny...wczoraj usg, dziś 3 dzień cyklu i CLO przez 5 dni po 2 tabletki. Większa dawka to i może jajniki coś wyprodukują bo w tamtym cyklu nic:( Czy któraś z was wie czy CLO powinno sie brac o stałej porze czy nie ma to wiekszego wpływu?
Margeritka1986 wydaje mi sie, że lepiej jak każdy lek około tej samej pory brać żeby nie robić kilku h rożnicy żeby jakaś regularnośc była, tak mnie sie wydaje.