Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
witam was kochane.Piszę tu dopiero 1 raz chociaż wcześniej trochę tu czytałam. Chciałam was podtrzymać na duchu kochane. Mam 5 letnią córeczkę i od ponad 2 lat z mężem staraliśmy się o drugie. Mój gin przepisał mi Clo i przy 1 cyklu monitorowanym wszystko było ok, ale wciaże nie zaszłam, przy następnych 2 cyklach też nie udało się zajść, nawet nie dostałam @ po tym. Aż w końcu powiedziałam że mam to gdzieś i juz nie będę nic brać. No ale spojrzałam do szafki a tam leżał CLO i tak sobie pomysłałam a wezmę co by się nie zmarnowało ( bo zostało mi tylko 5 tabletek ). Wziełam te tabletki a później poprostu nie myślałam o tym. cieszyłam się słońcem i urlopem z mężem i córcią. A 2 tyg temu dowiedziałam się że jednak się udało :) jestem w drugim miesiącu. Więc głowa do góry kochane i trzymam kciuki teraz za was "::)
Bez przesady Ewa, wzięcie raz serii clo jeszcze nikogo nie zabiło, a masę kobiet zaszło w ciążę po nim, nawet bez konsultacji z lekarzem. Po co od razu wpadać ze skrajności w skrajność. Beatka - gratuluję i życzę zdrowej ciąży.