Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorTinamar
    • CommentTimeSep 10th 2013
     permalink
    no to wszystko przed wami dziewczeta ;)))))) Trzymam kcikasy !!!
    --
    •  
      CommentAuthorlija
    • CommentTimeSep 10th 2013 zmieniony
     permalink
    Kochane,
    wszystkie robiłyście testy za wcześnie :)
    3mam cały czas za Was kciuki!
    Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę clo i teraz chyba już tylko same przyjemności ;)
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    szleństwo serduchowe się szykuje lijeczko ;)
    --
    • CommentAuthorkate25
     permalink
    Tak czytam Was i musze napisac, ze choc ciezko sie powstrzymac to 10dni po owulacji to chyba za wczesnie na test...choc to wszystko zalezy kiedy bedzie zagniezdzenie (zazwyczaj jest miedzy 7-10dniem fazy lutealnej, choc moze byc troszke wczesniej badz pozniej) to chyba najbezpieczniej jest robic test miedzy 12-14d fazy lutealnej..wtedy wynik jest najbardziej wiarygodny :) trzymam kciuki za Was
    •  
      CommentAuthorobe
     permalink
    Łatwo powiedzieć - za wcześnie :)
    Jak się czeka kilka lat to jeden dzień jest wiecznością :(
    -- Swoje trzy grosze każdy uważa za najlepszą mo
    • CommentAuthorkate25
     permalink
    Obe wiem cos o tym uwierz mi:cry:
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    ja też wiem :)
    --
    •  
      CommentAuthorobe
     permalink
    Wiem, wiem :cry:
    Sam nigdy nie doczekałam do 14 dnia. A to bez sensu, bo tylko więcej dni stresu :(
    • CommentAuthorkate25
     permalink
    Ja zawsze robilam testy w 9-10 dniu po owulacji, mialam spadki implantacyjne i plamienia i siku latalam co chwile i podbrzusze bolalo i wszystko wskazywalo na plus a tu zawsze byla jedna gruba krecha i ani cienia drugiej:(
    A za chwile sie pojawiala mysl, ze moze za wczesnie i znow nadzieja i nakrecanie sie i dolowanie za 2dni:(
    • CommentAuthorAsiula157
     permalink
    U mnie na pewno nie było za wcześnie na test. Ja tak dla świętego spokoju go zrobiłam żeby nie mieć wyrzutów sumienia jakbym przez przypadek zaszkodziła dzidzi lekami na przeziębienie. Ale na miejscu dziewczyn na pewno powtórzyłabym testy za 2-3dni.
    • CommentAuthoran_ma
     permalink
    dziewczyny, jeszcze jest szansa!
    mi dr mówił, żeby bete najwczesniej zrobić 16.09 a będzie to 13 dzien po owulacji...
    napewno będzie mnie kusiło, by np. w sobote, czy niedziele zrobic sikańca... ale strach sie bac ;)
    • CommentAuthoralissss
     permalink
    an-ma- ale ktorego mialas iui??

Treść doklejona: 10.09.13 13:10
    dziewczyny no to robic jutra ta bete czy w czwartek??
    •  
      CommentAuthorjaisog
     permalink
    Alissss,z tego co pamiętam to tylko chyba My dwie miałyśmy iui w tym cyklu...reszta to "sama natura" :wink:
    --
    • CommentAuthoralissss
     permalink
    *jutro
    • CommentAuthoran_ma
     permalink
    ja nie miałam iui, ja tylko jestem na wspomagaczach:
    3x1 luteina pod język,
    2x2 luteina dopochwowo,
    kwas foliowy
    1x2 metypred
    1x 1/2 norprolac,
    clo brałam 2x2 od 3-7 dnia cyklu...
    tydzien temu (wtorek) mialam owulację... potwierdzoną monitoringiem, bo we środę już nie było pęcherzykow, tylko po 2 cialka zółte na każdym jajniku...
    •  
      CommentAuthorjaisog
     permalink
    czekaj do czwartku,masz przykład na Mnie...głupia baba ze Mnie :devil:
    --
    • CommentAuthoralissss
     permalink
    jaisog no nie wiem co mam robic czy jutro czy w czwartek:/
    • CommentAuthoran_ma
     permalink
    a zastrzyk ovitrelle miałam w zeszłą niedziele wieczorem...
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    alissku - ja bym do czwratku poczekała... wiem że ciężko ale chyba tak będzie pewniej...
    --
    •  
      CommentAuthorobe
     permalink
    Dziewczyny, ja miałam ovitrelle w piątek, IUI w sobotę, owu w sobotę i betę miałam zrobić w sobotę za 2 tygodnie :)
    @ przyszła z wielką pompą w piątek po południu ale i tak zrobiłam betę z rana. Wyszła poniżej 2.
    • CommentAuthoran_ma
     permalink
    u mnie coś zaczyna sie dziać, wlaśnie odczuwam bóle w dolnej części pleców i bardzo delikatne kłucie lewego jajnika... miejmy nadzieje, ze to nie na @ :(
  1.  permalink
    Dziewczyny co robić? Przyjęli mnie do pracy. Jutro muszę zrobić bete myślicie że będzie już coś wiadomo? Jutro 28dc

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 10.09.13 13:48</span>
    Bo jak coś wyjdzie to będę musiała podziękować
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    kochana, gratuluję !!!!!!!!!! A teraz masz jakąś prace i musisz ją wypowiedzieć ? Ta nowa to na umowę o pracę i 3 mieisące próbnego czy jak ?
    --
    •  
      CommentAuthorlija
     permalink
    Gratuluję :)
    a kiedy miałaś owu?
    --
    • CommentAuthorElpida
     permalink
    ale tu tłoczno na forum :)

monisiunia gratuluję pracy, na Twoim miesjcu jakbym miala pod reka test pewnie bym go zrobila...:)

póki co sama na razie czekam, i tak nie mam pod ręką testu:)
    --
  2.  permalink
    TAK dwa tygodnie wypowiedzenia, a w nowej ma okres próbny. Owulka była 16-17 dc więc jak jutro pójdę to powinna być ok coś wyjdzie chyba

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 10.09.13 14:12</span>
    Dzięki za gratulacje :) cieszę i boję jednocześnie.
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    no teoretycznie powinno wyjśc chociaż jak zagnieżdzenie było np 11-12 dfl to może jeszcze nie pokazywac. Ale pewnie ze zrób jutro i zobaczymy co wyjdzie. Tylko jesli bardzo chciałaś zmienić pracei dotychczasowa cie nie satysfakcjonuje a nowa jest dużo lepsza to ja na twoim miejscu bym ją wzieła mimo wszystko i wytrzymała te kilk a miesięcy na okresie próbnym. No ale zobaczmy wynik jutrzejszy ;)
    --
  3.  permalink
    No tak chce zrobić właśnie. Bo jak się udało to zostaje a jak nie to dwa miesiące starania w odstawke idą. To rano IDE na bete.

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 10.09.13 15:15</span>
    I zrobię test jeszcze o domu rano
    --
    • CommentAuthorasia04108
     permalink
    Dziewczyny, ale tu emocje!!! :)
    U mnie dziś 35 dc...! i okresu brak ;) ale czuję się dziwnie, bo pobolewa podbrzusze, piersi nabrzmiałe, bolały, ale teraz jakby mniej i czuję się taka pełna, jakbym jakieś kamienie w podbrzuszu nosiła, aż mnie tam coś uwiera i duuużo białego śluzu, leje się ze mnie momentami... ale nie bolą mnie plecy, nie mdli mnie ;( dziwne to... w sumie, to przed okresem też tak można się czuć chyba? Co o tym myślicie? :( ten cykl naturalny, bez wspomagaczy, owu była 20-21 dc i BOJĘ SIĘ ZATESTOWAĆ! :(
    Kobietki w gorącej wodzie kąpane ;) - mam nadzieję, że za drugim podejściem betki będą śliczniutkie :***
    •  
      CommentAuthorjaisog
     permalink
    asia04108,testuj...testuj...objawy nic nie mówią...Sama czytasz jak to wygląda.Trzymam kciuki
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    asia - jak owu była 20-21 dc to spokojnie zatestuj ;)
    --
  4.  permalink
    Dawaj testa:)
    --
    • CommentAuthorasia04108
     permalink
    kurde :( no, dobra, ale to chyba jutro rano, co?
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    niech bedzie ;)
    --
    • CommentAuthorgwizdek7
     permalink
    Ale tu dzisiaj ruch.. u mnie dziś 12 dc.. ale w tym miesiącu nici, bo M w delegacji przez dwa tygodnie.. Podnosicie na duchu swoimi plusami, więc więcej dobrych wieści poproszę..
    • CommentAuthorElpida
     permalink
    miałam dzisiaj piękny sen. Śniło mi się że trzymałam na rękach śliczną dziewczynkę taką malutką może miała z 10 miesięcy. I kąpałam ją razem z mężem, później on ją trzymał a ja czesałam szczoteczką jej krótkie ciemne włoski i patrzyłam jak się uśmiecha do mnie. Byliśmy z mężem tacy szczęśliwi. Boże dziewczyny to był taki wyraźny sen, taka śliczna kruszynka, jak się przebudziłam to chciało mi się płakać. Od razu mężowi opowiedziałam... Chyba jeszcze nigdy nie miałam tak wyraźnego snu...

Treść doklejona: 10.09.13 17:09
    często mam prorocze sny. chciałabym żeby i tym razem tak było...
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    i będzie proroczy ;)
    --
    • CommentAuthorAasterka
     permalink
    Witajcie Kochane,
    Odebrałam wyniki z dzisiaj i beta 267 (14 dzień po owu). W 10 dniu po owu byla 41. Wygląda dobrze :)
    Ale tu się dzieje. MOCNO WAM KIBICUJĘ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Piękna ! :) Gratuluję kochana :-*
    --
    • CommentAuthoragamala
     permalink
    Aasterka piękna beta, gratuluję :)
    • CommentAuthorElpida
     permalink
    Aasterka gratuluje!!!
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    No piekna beta! Gratulacje:bigsmile::bigsmile:
    -- moje najwieksze zyciowe osiagniecia: WIKTORIA 06.02.2014 DOMINIK 01.04.2016
  5.  permalink
    Asterka super :D:D
    Ja jutro idę na betę, ale mam stresa tak czy siak czy będzie beta pozytywna czy negatywna zmiany zmiany zmiany, nie wierze :) A wynik będę miała dopiero w czwartek rano wiec chyba nie będę spać jutro w nocy, hehehe pójdę z moim do pracy na nockę :0
    --
    • CommentAuthorMilagro
     permalink
    Dziewczyny ja zwalniam miejscówkę dla wrześniowych plusików, bo dzisiaj dostałam @ (zgodnie ze swoimi przeczuciami) także proszę ją dobrze wykorzystać- jest tu widzę kilka pretendentek do plusika :-)

Moje odczucia to mix załamania, wkurzenia i zmęczenia, i jestem zła na cały świat,któremu tak łatwo się udaje to o co my walczymy, póki co, bezskutecznie, ehhhhh.
    Jutro biegnę na monitoring sprawdzić czy nie ma torbieli i zaczynam swój drugi cykl z clo (chociaż powoli zaczynam wątpić w jego skuteczność).

Także Dziewczyny dołączajcie do Tinmar i Aasterki!
    •  
      CommentAuthorjaisog
     permalink
    Aasterka, piękna beta i szybciutko rośnie. Gratulacje Kochana ♥♡♥

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 10.09.13 19:22</span>
    A u Mnie od rana wszystkie objawy ustąpiły,nie bolą piersi,nie boli podbrzusze,zniknęło napięcie takie wewnątrz i czuję się jak na początku cyklu.
    --
    • CommentAuthorElpida
     permalink
    jaisog idziemy łeb w łeb :) mnie już też prawie nic nie boli... nie wiem czy to dobry znak czy nie
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Oj trzymam za was dziewczęta kciuki z całych sił :)
    milagro, a dla ciebie w takim razie termin październikowy się należy :)
    --
  6.  permalink
    a ja chyba niedługo zostanę sama na tym forum, już ponad dwa lata starań i ciągle dupa. Dzisiaj dostałam okres, za 3 tygodnie mam laparoskopię i hsg. Generalnie humor to mam dzisiaj wisielczy
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Kochana, ja tez ponad 2 lata się starałam a odkąd zrobiłam hsg to migiem poszło ! Główka do góry i jeszcze troszeńkę cierpliwości :-*
    --
    • CommentAuthorMilagro
     permalink
    Tinamar no dobra, wchodzę w ten październik w ciemno:smile:

HSG na pewno warto zrobić. W moim przypadku na razie nic mi nie pomogło, oprócz tego,że dowiedziałam się że jestem super drożna....buuuuuu
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.