Kochane, wszystkie robiłyście testy za wcześnie :) 3mam cały czas za Was kciuki! Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę clo i teraz chyba już tylko same przyjemności ;)
Tak czytam Was i musze napisac, ze choc ciezko sie powstrzymac to 10dni po owulacji to chyba za wczesnie na test...choc to wszystko zalezy kiedy bedzie zagniezdzenie (zazwyczaj jest miedzy 7-10dniem fazy lutealnej, choc moze byc troszke wczesniej badz pozniej) to chyba najbezpieczniej jest robic test miedzy 12-14d fazy lutealnej..wtedy wynik jest najbardziej wiarygodny :) trzymam kciuki za Was
Ja zawsze robilam testy w 9-10 dniu po owulacji, mialam spadki implantacyjne i plamienia i siku latalam co chwile i podbrzusze bolalo i wszystko wskazywalo na plus a tu zawsze byla jedna gruba krecha i ani cienia drugiej:( A za chwile sie pojawiala mysl, ze moze za wczesnie i znow nadzieja i nakrecanie sie i dolowanie za 2dni:(
U mnie na pewno nie było za wcześnie na test. Ja tak dla świętego spokoju go zrobiłam żeby nie mieć wyrzutów sumienia jakbym przez przypadek zaszkodziła dzidzi lekami na przeziębienie. Ale na miejscu dziewczyn na pewno powtórzyłabym testy za 2-3dni.
dziewczyny, jeszcze jest szansa! mi dr mówił, żeby bete najwczesniej zrobić 16.09 a będzie to 13 dzien po owulacji... napewno będzie mnie kusiło, by np. w sobote, czy niedziele zrobic sikańca... ale strach sie bac ;)
ja nie miałam iui, ja tylko jestem na wspomagaczach: 3x1 luteina pod język, 2x2 luteina dopochwowo, kwas foliowy 1x2 metypred 1x 1/2 norprolac, clo brałam 2x2 od 3-7 dnia cyklu... tydzien temu (wtorek) mialam owulację... potwierdzoną monitoringiem, bo we środę już nie było pęcherzykow, tylko po 2 cialka zółte na każdym jajniku...
Dziewczyny, ja miałam ovitrelle w piątek, IUI w sobotę, owu w sobotę i betę miałam zrobić w sobotę za 2 tygodnie :) @ przyszła z wielką pompą w piątek po południu ale i tak zrobiłam betę z rana. Wyszła poniżej 2.
u mnie coś zaczyna sie dziać, wlaśnie odczuwam bóle w dolnej części pleców i bardzo delikatne kłucie lewego jajnika... miejmy nadzieje, ze to nie na @ :(
no teoretycznie powinno wyjśc chociaż jak zagnieżdzenie było np 11-12 dfl to może jeszcze nie pokazywac. Ale pewnie ze zrób jutro i zobaczymy co wyjdzie. Tylko jesli bardzo chciałaś zmienić pracei dotychczasowa cie nie satysfakcjonuje a nowa jest dużo lepsza to ja na twoim miejscu bym ją wzieła mimo wszystko i wytrzymała te kilk a miesięcy na okresie próbnym. No ale zobaczmy wynik jutrzejszy ;)
Dziewczyny, ale tu emocje!!! :) U mnie dziś 35 dc...! i okresu brak ;) ale czuję się dziwnie, bo pobolewa podbrzusze, piersi nabrzmiałe, bolały, ale teraz jakby mniej i czuję się taka pełna, jakbym jakieś kamienie w podbrzuszu nosiła, aż mnie tam coś uwiera i duuużo białego śluzu, leje się ze mnie momentami... ale nie bolą mnie plecy, nie mdli mnie ;( dziwne to... w sumie, to przed okresem też tak można się czuć chyba? Co o tym myślicie? :( ten cykl naturalny, bez wspomagaczy, owu była 20-21 dc i BOJĘ SIĘ ZATESTOWAĆ! :( Kobietki w gorącej wodzie kąpane ;) - mam nadzieję, że za drugim podejściem betki będą śliczniutkie :***
Ale tu dzisiaj ruch.. u mnie dziś 12 dc.. ale w tym miesiącu nici, bo M w delegacji przez dwa tygodnie.. Podnosicie na duchu swoimi plusami, więc więcej dobrych wieści poproszę..
miałam dzisiaj piękny sen. Śniło mi się że trzymałam na rękach śliczną dziewczynkę taką malutką może miała z 10 miesięcy. I kąpałam ją razem z mężem, później on ją trzymał a ja czesałam szczoteczką jej krótkie ciemne włoski i patrzyłam jak się uśmiecha do mnie. Byliśmy z mężem tacy szczęśliwi. Boże dziewczyny to był taki wyraźny sen, taka śliczna kruszynka, jak się przebudziłam to chciało mi się płakać. Od razu mężowi opowiedziałam... Chyba jeszcze nigdy nie miałam tak wyraźnego snu...
Treść doklejona: 10.09.13 17:09 często mam prorocze sny. chciałabym żeby i tym razem tak było...
Witajcie Kochane, Odebrałam wyniki z dzisiaj i beta 267 (14 dzień po owu). W 10 dniu po owu byla 41. Wygląda dobrze :) Ale tu się dzieje. MOCNO WAM KIBICUJĘ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!
Asterka super :D:D Ja jutro idę na betę, ale mam stresa tak czy siak czy będzie beta pozytywna czy negatywna zmiany zmiany zmiany, nie wierze :) A wynik będę miała dopiero w czwartek rano wiec chyba nie będę spać jutro w nocy, hehehe pójdę z moim do pracy na nockę :0
Dziewczyny ja zwalniam miejscówkę dla wrześniowych plusików, bo dzisiaj dostałam @ (zgodnie ze swoimi przeczuciami) także proszę ją dobrze wykorzystać- jest tu widzę kilka pretendentek do plusika :-)
Moje odczucia to mix załamania, wkurzenia i zmęczenia, i jestem zła na cały świat,któremu tak łatwo się udaje to o co my walczymy, póki co, bezskutecznie, ehhhhh. Jutro biegnę na monitoring sprawdzić czy nie ma torbieli i zaczynam swój drugi cykl z clo (chociaż powoli zaczynam wątpić w jego skuteczność).
Także Dziewczyny dołączajcie do Tinmar i Aasterki!
Aasterka, piękna beta i szybciutko rośnie. Gratulacje Kochana ♥♡♥
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 10.09.13 19:22</span> A u Mnie od rana wszystkie objawy ustąpiły,nie bolą piersi,nie boli podbrzusze,zniknęło napięcie takie wewnątrz i czuję się jak na początku cyklu.
a ja chyba niedługo zostanę sama na tym forum, już ponad dwa lata starań i ciągle dupa. Dzisiaj dostałam okres, za 3 tygodnie mam laparoskopię i hsg. Generalnie humor to mam dzisiaj wisielczy