Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorTinamar
    • CommentTimeSep 10th 2013
     permalink
    Ja tez tylko albo aż tyle się dowiedziałam z hsg ale za to miałam dzięki temu przepustkę do iui i nie musiałam już hsg się martwić :)
    --
    • CommentAuthoran_ma
     permalink
    CiociuPokrzywko - ja się staram już aż 3 lata :(((
    ciężko jest... ale w końcu się nam uda!!!

u mnie 23 dc... czasami zakłuje jajnik, czasami zaboli brzuch... w tamtym miesiącu moja ciąża trwała bardzo krótko, ale juz w tym czasie miałam inne dolegliwości... a tu prawie cisza w tym cyklu...

Aasterka - pieknie beta rośnie!!!!
    •  
      CommentAuthorjaisog
     permalink
    Wiecie co ,jakieś szaleństwo w tym wrześniu...mam tylko nadzieję,ze zaprocentuje to naprawdę większą ilością plusików...na razie mamy jeden Aasterki!!!!!
    Ciekawe która następna w kolejce???
    Elpida a Ty kiedy testujesz? robisz sikańca czy idziesz na bete?
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Ja się starałam ponad 2 lata ale gdyby nie iui i nie klinika to wiem że pewnie kolejny rok by minął bo moi lekarze nie wiedzieli co robić i nawet zastrzyków na pęknięcie nie znali tylko clo i to wszystko. Wykończyło mnie to totalnie.
    --
    • CommentAuthorElpida
     permalink
    jaisog może w czwartek zrobie sikańca o ile @ nie przyjdzie wczesniej... :-/
    --
    •  
      CommentAuthorobe
     permalink
    Ruch tu jak w Rzymie :)
    CiociuPokrzywko, zostanę z Tobą :) Chyba, że się załapiemy na listopad? Są już zapisy? :)
    Testującym gratuluję :)
    -- Swoje trzy grosze każdy uważa za najlepszą mo
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Rezerwację można zrobić :)
    --
    •  
      CommentAuthorjaisog
     permalink
    Dziękuję...ja mam rezerwacje na wrzesień i nie zamierzam jej zmieniać,więc będę trzymała się tego terminu.
    Tym bardziej że Mój P. wyjeżdza 29.09 do Niemiec do pracy i wraca dopiero na Święta więc Same wiecie...w razie czego jeszcze przed wyjazdem jedna iui by Nam jeszcze wyszła a pózniej to już na koniec roku...hihihihi
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Oj, no to ty masz pierwszeństwo oczywiście ! VIPowska wejściówka :)
    --
    • CommentAuthorMilagro
     permalink
    Dobrze że Tinamar i Aasterka odpadły z rywalizacji:bigsmile: Mam nadzieję, że w tym miesiącu ta grupa się powiększy-zawsze to mniejsza rywalizacja w październiku:wink:

Tinamar ja też "jadę" tylko na clo (chociaż normalnie mam owulkę, clo ma tylko zwiększyć liczbę pęcherzyków)bez zastrzyków na pękanie bo pęcherzyki same pękają (potwierdzone na USG)-mam nadzieję, że to ok strategia:confused:
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    No to na bank ok :) w moim przypadku clo nie dzialalo ani na wzrost ani na pękanie :/a u ciebie to w takim razie jeszcze bliźniaczków się doczekamy :)
    --
    • CommentAuthorasia04108
     permalink
    Tinamar, a Ty jak się czujesz? Masz jakieś objawy? :)
    • CommentAuthoragamala
     permalink
    ja też chciała bym się zapisać na październik:)
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Dzisiaj lekkie nudności miałam i byłam z tego powodu mega szczęśliwa :)
    --
  1.  permalink
    Witajcie. Ja na cyklu naturalnym, 34dc, usg hm cyt" Jak by się uprzeć to można by tu coś zobaczyć, ale może zobaczymy co chcemy widzieć" , niestety na wizycie nie miałam jeszcze wyniku bety. 1h później wynik bety 1.28 czyli brać dupka do soboty i czekać dalej. Zrobię betę w piątek żeby się przekonać że nic z tego...
    na nowy cykl recepta z CLO czeka na 2-6dc.
    Asterka gratki, co ja bym dała żeby zobaczyć taki wynik betki. Super
    Moniunia1 gratki, zaciskam kciuki za jutrzejszą betę.
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Dziwna ta beta :/ a może jednak później jeszcze owu była i zagnieżdżenie też ?
    --
    • CommentAuthorasia04108
     permalink
    Oj, też bym była szczęśliwa :)
    • CommentAuthorZaczajona84
    • CommentTimeSep 10th 2013 zmieniony
     permalink
    Tinamar może tak być ale u mnie ten cykl zakręcony i jak to mi pow. dziś ginka różne już rzeczy widziała więc puki nie ma mniej niż 0.1 to niby szansa jet niewielka i statystyczna...
    • CommentAuthorasia04108
     permalink
    zaczajona, nie trać jeszcze nadziei...
  2.  permalink
    to ja się na listopad zapisuję, bo operacji planujemy inseminację
  3.  permalink
    asia04108 nadzieja umiera ostatnia
  4.  permalink
    ja mam nadzieje ze beta wyjaśni mi sytuacje i będzie duża albo całkiem mała, bo jak nie to ja nie wiem co mam robić. Sorki że tak cały czas o tym, ale się strasznie stresuję. Eh..... :sad:
    --
    • CommentAuthorElpida
     permalink
    a jak myślicie, jak owu była 12-13dc to za ile dni mniej wiecej powinna przyjsc @? pytam bo w tym cyklu mialam baaaardzo wczesnie owulke. zwykle to mialam 18dc owulke i @ przychodziła w 30-31 dc
    --
    •  
      CommentAuthorPandora1
    • CommentTimeSep 10th 2013 zmieniony
     permalink
    Dziewczyny jak zaczniecie pisać w wątku merytorycznym o innych sprawach to was zaraz forumowe-stare-wyjadaczki i moderator pogonią ;)
    Takie rzeczy to w działach dotyczących luźnych rozmów :)

Elpida wynika z tego, że masz długość fl 31-18=13 dni, więc 13+13=26 dc.
    --
    • CommentAuthorAasterka
    • CommentTimeSep 11th 2013
     permalink
    Dziękuję Wam Kochane,
    Ja już od 6 na nogach i CZEKAM na wyniki testów!!!!!
    •  
      CommentAuthorjaisog
     permalink
    Aasterka a na jakie wyniki testów czekasz?
    --
    • CommentAuthorAasterka
     permalink
    :) na monisiuni i Asi-wspominały wczoraj o testach z moczu!
  5.  permalink
    Test negatywny, czekam teraz na badanie krwi, wynik jutro, podejrzewam że też będzie negatywny, ale chyba pierwszy raz się tak nie stresuje, bo jak będzie ok i tak.
    --
    •  
      CommentAuthorjaisog
     permalink
    No nie może być , że we wrześniu znowu będzie jeden plusik Aasterki.
    Dziewczyny, powiem Wam że cały czas myślę tyko czy się udało czy nie. Nic Mnie nie cieszy, nawet rozmawiać Mi się nie chce
    --
  6.  permalink
    Ok już po becie jutro rano wynik.
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    kurczę najgorsze to czekanie na wynik, mogliby szybciej te wyniki wydawać ;/
    --
    • CommentAuthorElpida
     permalink
    ja się wypłakałam w nocy do poduszki bo znowu przyszły bóle i myślałam że już dostałam @... na szczęście jeszcze jej nie ma. pewnie dziś przyjdzie... i jeszcze ta pogoda.
    --
    • CommentAuthorgwizdek7
     permalink
    Ja też poproszę rezerwację na październik, jeśli można..Trzymam kciuki za wysokie bety ;)
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Kochane, niestety ciężkie są te chwile czekania. Trzymam kciuki za was z całych sił :-*
    --
  7.  permalink
    U mnie jak wynik będzie negatywny to dopiero starania ponawiam od nowego roku.
    --
    •  
      CommentAuthormamusia22
     permalink
    monisunia trzymam kciuki z calych sił!
    jaisog nie będę pisać żebyś przestała myśleć bo to bez sensu, ale jeszcze jest nadzieja i żyjmy tym:).
    Myślę o was bardzo intensywnie dziewczyny, jednocześnie boję się co ze mną. Brunatne plamienie... drugi dzień. To raczej nie zagnieżdżenie tylko zwiastun @. piersi bolą jak oszalałe. Choć przyznam że dawno nie miałam takich bolesności od kąt biorę bromergon, ale każdy cykl jest innym.
    ahhhhh
    zawsze gdy zaczyna się nowy cykl to jestem pełna nadziei, tym bardziej że chodzę na monitoring, słyszę że mam piękny pęcherzyk...A później DUPA!:(
    •  
      CommentAuthorjaisog
     permalink
    mamusia22 a bierzesz duphaston albo luteine po owu??? tez miałam plamienie takie brazowe i wyczytałam w necie że to jest niski poziom progesteronu zapodałam Sobie końską dawkę duphastonu jak przy zagrażającym poronieniu tzn 3 tabletki na raz ,na noc i po wszystkim...ustało plamienie i bóle podbrzusza.
    Chociaz teraz brzuch pobolewa Mnie jak na owu.

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 11.09.13 10:13</span>
    teraz duphaston biorę 2x1 tabletce do bety,jak będzie negatywna to odstawiam jak urośnie to ciągnę dalej ale wtedy mam skontaktować się ze swoja gin
    --
    • CommentAuthoralissss
     permalink
    dziewczyny jade na bete...ale sie boje:(

Treść doklejona: 11.09.13 10:32
    trzymam za Was kciuki!!oby chociaz jeszcze jednej sie udalo..bo do konca roku duzo czasu nie mamy!! a plan trzeba zrealizowac
    •  
      CommentAuthorjaisog
     permalink
    Alissss,nie bój się...Trzymam kciuki...Coś czuję,że będzie dobrze :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorobe
     permalink
    Właśnie się zastanawiałam co u Ciebie Alissss :)
    Trzymam kciuki :)

Treść doklejona: 11.09.13 10:36
    Ile czekacie na betę? U mnie jakoś tak do wieczora się czeka i nie ma bety tylko HCG ilościowo. A niby takie nowoczesne laboratorium :(
    -- Swoje trzy grosze każdy uważa za najlepszą mo
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Alisssku- trzymam moooocnooooo kciukasy !!!!!! Będzie dobrze :)))
    --
    • CommentAuthoran_ma
     permalink
    Alissss - ja też mocno wierzę w Ciebię!!!
    a u mnie zero objawow, ani tych wskazujacych, że mialoby sie udac, ani tych wskazujących, że miałoby sioę nie udać...

Treść doklejona: 11.09.13 11:14
    dodam, że to mój 24 dc, 8 dzien po owulacji.
  8.  permalink
    Alisss powodzenia :) trzymam kciuki

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 11.09.13 12:59</span>
    Ale dzisiaj cisza, chyba przed burzą plusów hehe
    --
    •  
      CommentAuthorjaisog
    • CommentTimeSep 11th 2013 zmieniony
     permalink
    dokładnie...szukam Sobie pracy żeby nie myśleć o tym czy się uda czy nie uda...siedzę i doszukuje się jakiś objawów żeby potwierdzić czy @ przyjdzie czy nie przyjdzie a może jednak się udało???
    Dobrze,że mam Was bo mogę Was męczyć a Wy Mnie rozumiecie,bo mój mąż chyba nie przeżył by takiego natłoku wątpliwości,pytań i podejrzeń :wink:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 11.09.13 13:26</span>
    Elpida, a jak tam u Ciebie??? jakieś objawy czy symptomy @ masz...a może jednak coś z tego będzie???
    --
    • CommentAuthorElpida
     permalink
    jaisog znowu odczuwam bóle przed @... ehhh
    --
    •  
      CommentAuthormamusia22
     permalink
    jaisog biorę provere na niski progesteron choć nie jest to.z mojego.widzi mi sie tylko lekarza.. Powiem mu że dalej plamię. Może mi.zmieni
  9.  permalink
    Alisss kiedy będziesz mieć wynik?
    --
    • CommentAuthorAsiula157
     permalink
    A u mnie okres dostany czyli cykl nieudany ale zaczął się nowy to się postaramy:) Nie wiem dlaczego ale nawet nie jestem jakoś bardzo załamana. Może przez to że tu zaglądam i widzę że kiedyś na pewno się uda. To chyba przez te plusiki tutaj:)
    • CommentAuthoralissss
     permalink
    hej!! wlasnie wróciłam do domu i sprawdzałam ale jeszcze nie ma wyniku..bozeee umre zaraz z nerwow
  10.  permalink
    Alisss a ja jutro dopiero będę miała a Ty dzisiaj ale masz fajnie:) coś mi się wydaje że będzie duża beta:)

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 11.09.13 16:02</span>
    Oczywiście u Ciebie :) ta duża beta
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.