Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo na prawdę to się rzadko zdarza, żeby bez owulacji był ładny, dwufazowy wykres....
Już piszę: 10dc - 8mm, 15dc - 18mm, 21dc - pusto wszędzie.
Pozostałe wykresy miałam jeszcze ładniejsze ale tez obawiam się, że były z torbielami bo mnie masakrycznie jajnik bolał. Tak, że momentami chodzić nie mogłam.
Teorka tez próbowałam to rozwikłać i myślałam, liczyłam :) Prawdą jest, że nadal w ciąży nie jestem dlatego postanowilam zaufać jednak lekarzowi.
Skoro 15 dc miałaś pęcherzyk 18 mm to do 21 dc mógł pęknąc. Płyn w zatoce nie musi się utrzymywac tak długo, a ciałko żółte nie zawsze jest widoczne jak na talerzu. Trzeba było zrobic badanie progesteronu dla potwierdzenia tego rzekomego braku owulacji. wynik mógłby Cię zaskoczyc ;-)
"Niepęknięty pęcherzyk wytwarza duże ilości progesteronu, co powoduje podwyższenie podstawowej temperatury ciała."
że w 15dc pęcherzyk 18mm to lipa i już nic z niego nie będzie.
Stwierdził, że w 15dc pęcherzyk 18mm to lipa i już nic z niego nie będzie. Wiem, że co lekarz to opinia. Ale mój był ordynatorem w jednym z największych łódzkich szpitali. Ma ponad 60 lat i długą praktykę.
Nie wiem do czego zmierzasz ale średnio fajnie mi sie już z Wami rozmawia. Chcecie być mądrzejsze od lekarza?