Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a nie było jeszcze jednego USG potwierdzającego pęknięcie pęcherzyka ?
Przepraszam bo pominęłam pytanie o duphaston. W normalnych dwakach np 2x1 raczej nie zahamuje krwawienia, chociaż może je nieco opóźnic.
).
a u innych nie. Jak ze wszystkim.

ale boli mnie brzuch na dole tak jak tuz przed okresem...

A mam pytanie szyjka przed okresem jest wysoko czy nisko?

Cześć dziewczyny, zrobilam dzis drugi test jak radziłyście i powiem tak druga kreska jest ale wydaje mi sie że nie jest ciemniejsza od wczorajszej nadal taka jaśniutka. ale dzis kupilam test z innej firmy i zobaczymy jutro jaki wynik. Szczerze mówią pierwszy raz mam taki wynik nigdy nie miałam wątpliwości bo zawsze była ewidentnie jedna krecha i nawet cienia drugiej. dzis zaczeły mnie potężnie bolec piersi po bokach ale mnie tak bolały czasem przed @ i w podbrzuszu nadal dziwne uczucie, tempka co prawda spadł o 1kreche bo teraz jest 36,9 ale nadal w wyższych.

bo chcialam zrobic ale bylo za późno. a musze przyjąć duphaston jakby byla ciąża i tego sie boje ze nie przyjme go w pore

Mysle że nie jestem jedyna która tak postepuje jak ma jakies wątpliwości, choc cały czas wmawiam sobie ze to może być zafałszowany wynik.
zeby sie bardzo nie nastawiac
nie panikowałabym z tymi testami jakby nie to ze jestem na duphastonie i od poniedz. nie biore ale jakby sie okazało ze jednak jest ciąża to powinnam w ciągu 5dni podwójną dawke wziąść