Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Teorka ale ja nie napisałam, że się nie bada na początku cyklu.

Większość dziewczyn pisze że dostało na wywołanie @ luteinę, dlaczego Gin tego nie zalecił?

Wiem moim zdaniem zme lekarza za wczasu bo niepodoba mi sie to ze dal Ci takie leki...
na szczescie ta pani dr zaproponowala mi jeszcze laparoskopie chociaz do konca to mowila ze chyba nie ma sensu,szkoda pieniedzy itp.jednak dala mi namiary na lekarza w Krk.ktory jest specjalista od laparo.Udalam sie do niego na wizyte i jak zobaczyl wynik z hsg to byl w szoku nastepnego dnia juz bylam po laparo wynik oba jajowody drozne i wszystko w calkowitym porzadku!!!Pytalam tego lekarza jak to jest mozliwe ze dwa rozne wyniki nie dal mi jasnej odp.ale najprawdopodobniej tamta pani dr nie bardzo wiedziala co robi , po prostu badanie nie bylo kompetentnie wykonane!

A Ty tez jestes jego pacjentka,na jakim etapie leczenia jestescie jesli moge zapytac?
Najwazniejsze ze mamy jeszcze te opcje jaka jest IVF i trzeba walczyc do konca!!!A propo Amh ja tez robilam to badanie moj wynik to 1.85 czytalam ze najlepszy jest 1.5 ale wszystko powyzej 1 jest ok i nie wiem czy to prawda jeszcze nie mialam okazji skonsultowac tego z lekarzem,a jaki byl Twoj wynik?Ma ktos moze obszerniejsza wiedze na ten temat?