Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, po jakim czasie od brania clo zaczęły was boleć lub zaczęłyście coś czuć w jajnikach ?

esteban mi test owulacyjny zawsze pokazuje II blada kreseczke, przed owulacja tez. a owulka byla.. tak wiec ja bym sie na tym nie opierala
jak na razie nic nie odczuwam, nic się nie dzieję, kurde cały czas myślę, że 1 tabl clo dziennie to dla mnie za mało, normalnie wpadam w jakąś paranoje... Tylko o tym potrafię teraz myśleć...

Wiem, wiem, że to się łatwo mówi, ale powiem Ci, że dla mnie czekanie na ciążę miało chyba być nauką cierpliwości przed posiadaniem potomka 
Zobaczysz, też pewnie będziesz zaskoczona, jak już tego plusa / dwie krechy ujrzysz
Młoda z Ciebie dziewczyna, wyniki sama mówisz masz ładne
Tylko pozostaje męża zbałamucić - może być i bielizną... Albo jej brakiem
A ja staraczka jakie witaminy powinnam brać ?
oczywiście wspominała, że jak się okaże, że urosło mi dużo pęcherzyków tzn więcej niż 3, bo przy pcos tak może się zdarzyć można przestymulować jajniki to wtedy nie możemy się starać.
a jednak drugi cykl z clo był tym szczęśliwym
to mój pierwszy cykl z tym lekiem. Dziś to mój 8 dc i jak na razie nic nie odczuwam, szczerze jestem bardzo sceptycznie nastawiona na ten cykl... Chociaż bardzo, ale to bardzo bym chciała żeby mi się w końcu udało i to w tym cyklu
W niedziele mam monitoring zobaczymy...