Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorela9spa
    • CommentTimeSep 27th 2011
     permalink
    Monia napisz wieczorem co z twoim pęcherzykiem jakie ma wymiary i czy dostaniesz ten zastrzyk !! ja mam obawy czy mi wogole urósł ;((
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    tiga zycze ci powodzenia zeby sie wszystko ułożyło !! Bedzie dobrze
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Oj, oby Twój gin miał rację, bo jeśli tak jest to dziś na monitoringu u mnie pęcherzyk powinien mieć ok 19 mm, żeby tak było bardzo bym tego chciała!!! :smile:
    Pewnie wszystkiego się dowiesz kiedy macie zacząć działać :smile:
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Ela na pewno o wszystkim napiszę :smile:
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    ruda03 przeciesz plemniki zyja w ciele kobiety do 4 dni wiec jak ci pekło jajeczko to wzieły sie do działania nie trac nadziei !!!
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    Monika wierze w to ze jest wszystko ok zobaczysz jakie jajeczko ci urosło az sie zdziwisz !!
    •  
      CommentAuthormonika1046
    • CommentTimeSep 27th 2011 zmieniony
     permalink
    Dziękuję :smile: "Powiem" Wam dziewczyny, że jak tak piszecie i mnie pocieszacie to aż mi się ryczeć chce ze wzruszenia... w ogóle w tym cyklu jakaś taka płaczliwa jestem... :smile:
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    dziewczyny a wy same mowiłyscie gin o ten zastrzyk czy sam wam dał
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Ela mi gin przepisał receptę od razu. Praktycznie na 2giej wizycie. Przeleżał w mojej lodówce pond pół roku i dzisiaj w końcu użyją go na mnie ;)
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Mi gin też sama pow o tym zastrzyku
    •  
      CommentAuthorNovember
     permalink
    Hej dziewczyny, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona. Mam za soba 10 lat staran i 1 ciaze ktora zakonczyla sie po 8 tygodniach :cry: Zeby nie zanudzac, po krotce - mieszkam w uk, przeszlam okolo 2 lat leczenia Clomidem (wg lekarza to bylo bezpieczne), co nie dzialalo, wtedy pomysleli ze moze zwiekszyc dawke, zwiekszyli, dzialalo ale z powodow osobistych musialam przerwac leczenie. Teraz znowu zaczelam brac podwojna dawke. Najbardziej mi przeszkadzaja skutki uboczne, ale jeszcze 1 miesiac wezme i koniec. Kiedys trzeba sie poddac. Zycze zeby wszystkim sie udalo :bigsmile:
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    dzwiewczyny to bierzcie te zastrzyki dzis i do roboty a za 2 tygodnie widze was z 2 kreseczkami !!!!!!!!!! widzicie jakie macie szczescie ja nawet monitoringu nie mam
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Witaj, November życzę powodzenia :smile:
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Ela ale jutro masz monitoring i zobaczysz okaże się, ze wszystko jest super i że pęcherzyki rosną !!! Musi tak być i koniec!!! :smile:
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    Tak Monia jak jutro zobaczy moj pęcherzyk to ze zdziwienia az omdleje ze 30 mm pewnie ma
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Ela trzymam kciuki - zobaczysz wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że masz ten monitoring :smile:
    --
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    Dzięki dziewczynki za otuchę jestescie wielkie:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Ela Nie, no będą dwa i będą miały po 18-20 mm :smile:
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    tak i obydwa zostana zapłodnione
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    a tez sie moze zdarzyc :)
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    moj maz ma siostry blizniaczki wiec podwojne ryzyko
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    tiga jezeli chodzi o staranie sie to na ulotce jest napisane ze od 24 do 48 godzin nastepuje pekniecie jak sie nie myle albo do 72h. musisz poczytac.
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    uuuu Ela no to faktycznie jak 2 komorki i 2 sie podziela......
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    spoko jedno do mojej mamy drugie do tesciowej a my ze starym nad morze :)))):bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Ulala i będą śliczne bliźniaki :bigsmile:
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    dopiero moj tesciu by po wsi opowiadał ze ma płoda synowa odrazu 2 miała haha
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    A jak duży powinien być pęcherzyk żeby doszło do zapłodnienia? Bo ja gdzieś czytałam że najlepiej jest się starać jak pęcherzyk ma 18-19 mm-ale tu chyba mają znaczenie plemniki-bo jak są słabe to chyba nic z tego. Powiem Wam że człowiek głupieje z tego wszystkiego. My z mężem jesteśmy zdrowi, w sumie nie musiałabym być na tych wszystkich "dopalaczach", ale czas i wiek działa już na naszą niekorzyść...trzymam kciuki dziewczyny-i za waszych mężów aby nie zawiedli tak jak mój w tym cyklu:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    Mi lekarz kazał się starać po 24h od podania zastrzyku(od 24h do 28h),po takim czasie pęka jajeczko-podobno :wink:
    --
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    to nie mów mezowi ze juz czas wtedy chłopak nie bedzie sie stresował !!! Mojemu M jak kiedys powiedziałam to mi powiedział ze przez moja owulacje spac nie moze dlatego teraz nic mu nie mowie przynajmniej mnie pół nocy nie meczy :P a i tak robi swoje bez tej wiedzy ze mam owulke
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    moj pekl przy 26 mm, podobno ok 20-22 juz pekaja.
    ale naprawde kazdy organizm jest inny i nie ma co czytac glupot czy innych przypadkow bo kazdy bedzie inny. mi lekarz powiedzial ze pecherzyk jest za gleboko, potem ze sie rozciaga i bedzie torbiel, a za chwile okazalo sie ze pekl. i co mialam zrobic wtedy? nic tylko sie zdolowac i ryczec, ale nie :) wiara czyni cuda! teraz sie modle by suka nie przyszla, ale coraz bardziej ja czuje niestety :/
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    moj mi powiedzial zebym mu mowila ze sie zbliza a nie ze to dzisia! i to polecam, oni powinni wiedziec ale nie molestowac o to. raczej zartem to mowic ale mowic koniecznie, to my rozkladamy nogi przed lekarzami, to my robimy badania a oni maja tylko przyjemnosc wiec to moga wiedziec. tak samo jak sa watpliwosc co do plemnikow to na badania, ich obowiazek po kilku m-cach staran i sami powinni tego chciec!
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    Audiolaa ale sama widzisz ze jak mu powiedziała to chłopK sobie nie mógł moze niech spróbuje mu raz nie powiedziec moze to tez jest jakis sposób zeby nie myslec !! co do badania plemników mojej koleżanki siostry maz przebadał sie wyszło mu ma slaba zywotnosc i musi brac cos tam jakies chyba witaminki wzioł jeden miesiac powiedział ze go serce po tym boli i dalej nie bierze a ona dała juz sobie spokój mowi ze woli zyc w spokoju niz kłucic sie o to bez przerwy ja bym chyba zabiła takiego goscia
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    tylko że mąż ze mną jeździ w połowie cyklu do lekarza na monitoring więc wie że to raczej już te dni-aż taki głupi nie jest:tongue:....jak tym razem nawali to mu kupię wiagrę:smile:...tylko czy ja to potem przeżyję?:bigsmile:Plemniki ma ok-nawet nie było problemu z wysłaniem go na badania...
    --
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    ale chodzi o to by powiedziec ze niedlugo bedzie. przeciez sie ni zblokuje facet na 5 dni, aczkolwiek hmm moze mu nie mow wlasnie wcale?? tylko sexi bielizna itd tak bez mowienia a noz sie uda:)
    a co do brania tabsow moj tez powiedzial ze brac nie bedzie bo to glupota, ze wszystko jest w pozywieniu :) ale on badan nie robil, wierze ze chlopaki sa silne. postresuje sie jak mi minie 3 m-ce z clo, wtedy jest zalecane.
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    ruda hahaha ja tez myslalam o tym :D:D:D:D ale moze zdajmy sie na nature, no chyba ze to nagminne uciekanie sie od powinnosci :P to bedzie Ci wybaczone:P
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    Niestety, faceci to trochę taki głupi gatunek -oni się stresują a co my mamy powiedzieć?:wink: żal mi było tego cyklu-bo nie potrzebnie faszerowałam się tymi wszystkimi prochami-jeszcze mam tylko trzy próby z clo.
    --
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    ruda dobry pomysł :D a jest cos zeby mój stary mie mniał az takiego popedu ??? czasem musze sie od niego oganiac jak muchy od gówna
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    spoko, ja tez kilka dni przed owu, a pozniej nic..bo zmeczony bo to bo sramto. ale 3-5 dni to norma kiedy plemniki zyja wiec nadzieja jest. u mnie juz odchodzi ta nadzieja bo mimi wysokiej tempki od 2 dni bo 37 st. w 32dc to brzuch juz daje ostro o sobie znac :(
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    ela, wyslij go do porzadnej ciezkiej pracy, gwarantuje ze po 14 godzinach w pracy bedzie chcial odpoczac.
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    A ja mojemu kupiłam witaminki-Androvit-niech wpieprza-łaski nie robi....moja lekarka mi mówiła że często chłopy w tych dniach "miękną":wink:-biedaki-taki stres:tongue:
    --
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    Audiolaa ale on pracuje po 14 wczoraj jak wyszedł o 5:30 to wrócił o 23:00 i miał ochote praca nie pomorze bo musi byc cos w tabletkach !!! wiem nie umyje sie z pare dni to mnie nie ruszy
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    jestem ciekawa jak szybko by wymiekli jakby co 2 dni musieli chodzic na usg i nogi rozkladac przed lekarzem.. przeciez to takie mile...
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    :smile:
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    ela rozbawilas mnie :) no moj wychodzi o 8 i wraca ok 21 wczoraj chyba o 4(bo impreza) ale od 6 dni nic.. a mi sie nie chce wiec jestem happy. libido -totalny spadek do 0 pierwszy raz w zyciu. moze to stres u mnie.
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ela...to się ciesz...gorzej by bylo jakby nie mógł-proponuje tabletki nasenne:tongue:
    --
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    nie denerwuj sie bedzie dobrze jak nie w tym cyklu to w nastepnym sie na pewno uda przecież wiecznie nie bedziemy sie faszerowac tabletkami !!! głowa do góry :)
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    ruda nie wiem czy to pomorze kurde myslałam ze jak sie podstarzeje to mu przejdzie a tu jeszcze gorzej :P
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    no przy PCO nie ma innej opcji jak faszerowanie sie tabsami :) ale mowi sie trudno. do konca roku jeszcze 3 m-ce i mam plan w tych 3 mcach zajsc w ciaze i nikt mnie nie powstrzyma:)
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    Ela, to moze ziolowe herbatki rumianek, meliska? powiedz ze to pomaga na koncentracje:) szczegolnie melisa:):)
    • CommentAuthorela9spa
     permalink
    i bardzo dobrze bedzie dobrze zobaczysz tylko nie smuc sie to nic nie da !! Audiolaa my wszystkie chcemy zajsc w ciaze do konca roku to bedzie ciaza zbiorowa
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.