Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormonika1046
    • CommentTimeSep 29th 2011
     permalink
    Co tam jeszcze dziewczyny napiszecie...? Mój mąż jak zwykle dłużej w pracy, ale niby zaraz ma wrócić...
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Mój partner zmusza mnie właśnie do oglądania kolejnego filmu sf :(
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    jak to zmusza? przywiązał przed tv? :)
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    nie do tv bo tv nie mamy tylko na kompie puszcza a zmusza w takim sensie że ja nic innego obejrzeć nie mogę tylko mam grzecznie patrzeć ale siedzę z Wami :d
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    a oglądam kątem oka :d
  1.  permalink
    Malenska: Mój partner zmusza mnie właśnie do oglądania kolejnego filmu sf

Jakies praktyki sm? Biczykiem po gołej pupie ? :D
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    mnie by ani siłą, ani dobrocią, ani nawet super seksem:)) nie zmusił do oglądania czegokolwiek sf:))
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    No on znosi moje oglądanie komedii romantycznych ,dramatów , razem lubimy komedie,sensacyjne, horrory i thrillery tylko czasem on chce obejrzeć sf więc ja mu grzecznie towarzyszę
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    My tylko wspólnie horrory i katastroficzne:)
    Reszta - jak jedno ogląda, drugie ma wolne:)
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Nie no to my staramy się razem :D
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    A to dziękuję za takie staranie razem:), jak potem piszesz, że on znosi moje oglądanie, albo on mnie zmusza . To ma być przyjemność, to wspólne oglądanie, nie?
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    tzn wiesz ja oglądam te filmy ale dla mnie one są nudne teraz oglądamy kod źródłowy koleś ciągle się cofa w czasie wskakując w ciało innego gościa trochę to dziwne dla mnie :D ale oglądam i łapie o co chodzi w filmie :D
  2.  permalink
    Eee, ten film był świetny! Ale ja sf uwielbiam...
    •  
      CommentAuthormonika1046
    • CommentTimeSep 30th 2011
     permalink
    Witam Was dziewczyny w ten piękny i słoneczny dzionek :smile:
    •  
      CommentAuthorSocha20
     permalink
    Witaj Monika :) Widziałam że temp troszkę poszła w górę :)
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    No nawet ciekawy jak na sf :D

Dzień dobry Moni :)
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    No poszła, ale nie dużo więc nie wiem czy to dobrze.... :/

Ja też nie lubię sf,a mój M baaardzo... :smile:
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    poki co za skok tego uznac nie mozna, ale powinno sie rozjaśnić jutro :) moze pojdzie wyzej, a jak samopoczucie? odczucia?
    a co do SF nienawidze!
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Odczucia, hmmm... Jak na razie raczej ustąpiły już mnie nie bolą jajniki....
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    a samopoczucie?? uwazam ze do wszystkiego oprocz lekow potrzeba duzo wiary i sily. ja codziennie prosze opatrznosco o sile, nadzieje wytrwalosc i radosc!!
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Samopoczucie nie jest złe :smile: Choć szczerze i tak już myśle o tym następnym cyklu... Wiem, ze tak nie powinnam, ale na ten raczej nie liczę, ale tak sobie teraz myślę, ze kiedyś i tak się w końcu UDA!!! :smile:
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    ja tez nie powinnam a mysle jednak ze @ nadejdzie lada dzien. mysle tak juz od jakis 7 dni, ale i tak mimo wszystko nie sadze by sie udalo, a szkoda :(
    •  
      CommentAuthoresteban
     permalink
    Jak tam nastroje u clo-dziewczyn?
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    clowe :)
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    Dziewczyny zauwazylyscie aby po clo wydluzyla Wam sie faza lutealna?? bo czytalam ze clo takze od tego jest...
    •  
      CommentAuthoresteban
    • CommentTimeSep 30th 2011 zmieniony
     permalink
    Trudno mi powiedzieć Audiolaa. 3 ostatnie cykle miałam 29-dniowe z 14-dniową lutealną. Teraz chyba będzie podobnie. Na pewno miałam bardziej skąpą miesiączkę i wyraźnie wyczuwalny ból owulacyjny w obu cyklach.
    A o możliwym wydłużeniu lutealnej czytałam, ale to w przypadku Castagnusa.
    •  
      CommentAuthorjotka76
     permalink
    U mnie nastroje w miarę dobre, choć czasami wymiękam, zwłaszcza jak ktoś znajomy pyta, kiedy dzieciątko będzie. A wczoraj było jeszcze lepiej. Spotkałam koleżankę, z którą nie widujemy się regularnie i zapytała się mnie, jak tam moje dzieciątko, ile już ma. Zamurowało mnie i nie wiedziałam co odpowiedzieć. Łatwo nie jest.
    Ja raczej czekam na miesiączkę, w tym cyklu brałam za małą dawkę clo.
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    na szczęscie u mnie w rodzinie nikt sie nie pyta kiedy a jak zapyta się raz to ostatni i nie meczy. tesciowie i moja mama wiedza ze jestem na leczeniu kazdy wie ze to kwestia czasu. gdyby mnie pytali non stop to bym ich pomordowala. kiedys bylam u mojej kolezanki jak urodzila im sie cora- pierwszy celny strzal i pytania"a kiedy wy?? no kiedy" po 2 godzinach poprosilam meza o wyjscie bo juz nie chcialo mi sie na to patrzec i sluchac.
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    Esteban pytam sie o dluzsza FL bo zastanawiam sie nad przyczyną mojej i zaczelam czytac ometformaxie ale on moze raczej obnizac niz podwyzszac tempke i potem zobaczylam opis ze clo jest podawany aby cialko zolte lepiej pracowalo i co za tym idzie dluzsza DFL. moze taki moj urok w poprwnym cyklu i juz :)
    •  
      CommentAuthoresteban
     permalink
    Ja bym się upierała przy Castagnusie.
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    ja sie upierac przy niczym nie bede :) po prostu chcialam znac opinie. skoro w ciagu jednego m-0ca nawet niecalego castagnus moze wyregulowac cykl no to niezle:)
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    A ja właśnie robie obiadek zupka pieczarkowa i naleśniczki z serem, mniam :smile:
    I jakoś dziś mam dobry humorek :smile:
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    ja zrobilam wczoraj kurczka w sosie pieczarkowo smietanowym plus ciemny ryz i salata z rzodkiewka i ogorkiem :)
    no i dzisiaj to siamo!!
    a nalesniki.... ostatnio mialam ochote wielka, ale teraz mi przeszlo:)
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Mniam też pewnie pyszne :smile: No ja miałam ochote na słodkie naleśniczki :smile:
    Ale jakoś wzdęty dzisiaj brzuch miałam... Ale sparzyłam sobie herbatkę ze świeżą miętką i już mi lepiej :smile:
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    ja dzisiaj zaparzyłam czerwoną herbatę piję ją w sumie codziennie, ale mnie po niej zemdliło i pić dalej nie mogłam wiec 3/4 wylałam... a brzuch tez mam napompowany moze po serku ktory jadlam. czasami tak jest, a mietka super sprawa, zawsze pomaga, ale ja w domu nie mam:/ a w pracy tym bardziej:)

nastroj mam juz 100 razy lepszy bo jak jutro tescioch wyjdzie negatywny to pozytyw i tak bedzie wielki bo bede mogla jezdzic konno kolejny m-c :) a tak bym musiala przerwac :)
    •  
      CommentAuthormonika1046
    • CommentTimeOct 1st 2011
     permalink
    Hmm, dziewczyny z tego mojego cyklu pewnie już nic nie będzie... Jajniki nie bolą, temp mi spadła i pewnie jak sobie zbadam szyjkę macicy to będzie już twarda i zamknięta... Już bym chciała kolejny cykl... :/
    A co tam u Was???
    • CommentAuthorkacha66
     permalink
    Dobrze będzie nic się nie martw:)
    Ja dziś 4 dzień biorę clo, jeszcze tylko jutro a w poniedziałek monitoring to będzie 10 dc wtedy napiszę co zdziałała ta podwójna dawka clo :)
    •  
      CommentAuthormonika1046
    • CommentTimeOct 1st 2011 zmieniony
     permalink
    Kurde, dziewczyny a może zerknijcie na mój wykres i powiedzcie mi czy dziś jest u mnie możliwa owulacja? Bo tak mi się wydaję, że mam śluz plodny i jakoś szyjka macicy troche wyżej, tak mi się wydaje... To chyba nie wezmę dziś tego duphastonu na wszelki wypadek, co? Chyba nic się nie stanie jak wezmę 8 tabletek a nie 10 żeby róno skończyć z estrofemem, hm... ???
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Kacha66 koniecznie daj znać jak bedziesz po monitoringu! a jak się czujesz po podwójnej dawce clo???
  3.  permalink
    Hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było, ale widzę, że forum wrze:) ja teraz czekam na @, gdzieś do wtorku powinna być a potem drugi cykl z clo 1x1 od3-7dc (przypominam, że brałam jeden cykl 5-9dc po 2x1). Ciekawe czy coś z tego wyjdzie...
    Justa jak tam??
    • CommentAuthorkacha66
     permalink
    Monia, po podwójnej dawce CLO nie jest tak źle...myślałam że będzie gorzej. Po pojedynczej dawce chyba się gorzej czułam niż po dwóch albo to tylko takie wrażenie:)Dam znać w poniedziałek wieczorem co jest grane bo monitoring mam dopiero po godz. 19.
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Dzięki za odpowiedź :smile: Mnie pewnie już niedługo to czeka czyli podwójna dawka clo...
  4.  permalink
    Ja zaczęłam od podwójnej dawki clo 5-9dc (teraz jako, że pcos to dwóch innych dr powiedziało, że 3-7 po 1x1), nie czułam się źle, a pęcherzyk miałam jeden ładny, bardzo bolesną owulacje, piękny wynik progesteronu w 7dp bo 21,27ng/ml, ale się wtedy nie udało. Jedyne też co to przez kilka dni byłam sucha jak nigdy.
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    • CommentTimeOct 2nd 2011
     permalink
    ja brałam od 3 do 7 d.c
    ale z tego co wiem są dwie "szkoły"
    jedna mówi o braniu od 3 do 7 d.c a druga od 5 do 9 d.c :smile:

a na suchość po CLO [niestety mnie dopadła] u mnie super sprawdził się OEPAROL tj olej z wiesiołka
    rewelacja
    Bj lało się aż do kolan ! :devil:
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Ja w następnym cyklu biorę 2x1 od 2dc do 6dc i na pewno kupię sobie ten Oeparol! :smile:
  5.  permalink
    Teorka ja miałam tak bardzo sucho jak nigdy jak zaczęłam brać clo i pare dni po, ale 3 dni płodne miałam mokre. Wtedy dziennie piłam siemie lniane, ale to z powod spraw zoładkowych.
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    no ja miałam sucho nawet w dni płodne
    a zwłaszcza wtedy...
    ale OEPAROL u mnie zdziałał cuda i Bj miałam więcej niż w cyklach bez CLO :bigsmile:
    także ja polecam :wink:
    --
  6.  permalink
    A mnie dopadlo choróbsko w ta piekna pogode... Audiolaa? jak tam?:) bo ja wyczekuje jakiejkolwiek oznaki dni plodnych hihi
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    hej dziewczynki...a ja w tak piękny dzień siedzę w pracy-jeszcze tylko 3godz:). Ja z kolei czekam na@(nie czekam:wink:),do wtorku pewnie nadejdzie-piersi bolące i twarde jak kamienie, brzuch już taki "okresowy"...ech,bez sensu-następny miesiąc w dupie:confused:. pozdrawiam...pa
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Z CLo nie ma reguły są osoby które biorą 2-6,2-8,3-7,3-9,5-9, 5-11 etc wszystko zależy co lekarz i jak zaordynuje
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.