Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jestem pierwszy miesiac po clostil.dzisiaj mam 13 dzien cyklu miesiaczki mam nie regularnie wiec trudno obliczyc mi owulacje
kochalismy sie dzisiaj z mezem bo to jedyne wyjscie dla nas poniewaz maz pojechał na delegacje.DZIEWCZYNY JAK MYSLICIE CZY PRZEZYJA TE PLEMNIKI DO OWULACJI KTÓRA NIE WIEM KIEDY BEDE MIEC?????w sobote byłam u gina i moj pecherzyk miał 17mm to był 11 cykl wiec dzis powinien miec 19?dobrze licze?

ale już miałam tak, że jeden dzień plamiłam-drugi dzień czysto a na trzeci przyszła@,życzę powodzenia-aha,czytałam gdzieś że w dniu spodziewanej miesiączki nie powinno się współżyć-jak się ktoś stara o dziecko...
a jak nie wyjdzie w tym cyklu to co wtedy znow clost?A wiecie co jest najgorsze we mnie ze ja nie mam tego sluzu płodnego przynajmniej do tej pory nir miałam bo były małe pecherzyki a czy po tym clo bede go miała widoczny??dzieki jeszce raz ZYCZE WSZYSTKIM POWODZENIA

owulacje nawet mozna miec 2 razy w ciagu cyklu (niby to jest nieprawidłowe ale tak jest ) teraz czytałam o tym zastrzyku ale tam pisze ,ze stosuje sie go w przypadku kobiet z potwierdzonym niedoborem gonadotropin(a u mnie wszytko ok ) dobija mnie juz to
niczego w zyciu bardziej nie pragne niz DZIDZI ...

clostil pomógł mi w dojrzaniu pecherzyka ale czy pomógl w dzidziusiu hmmm....
dziwnie to u mnie wogóle wyglada wiesz.A TAK BARDZO CHCE MIEC JUZ DZIDZIUSIA juz jestesmy 4 lata po slubie co prawda mam dopiero 23 lata ale im wczesniej tym lepiej.A moze ja juz dzis mam ta owulacje...

no wiadome kazda jest inna ale fajnie tak posłuchac jak ktos miał podobne obiawy i własni tak doczekał sie dzidzi...A ty jakie masz problemy, tez biezesz clostil?pozdrawiam
proszę o pomoc :)

Kurde duży ten pęcherzyk, ale oby pękł!!!
jestem w szoku a ma byc inaczej?