Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
obecnie jest w 9tygodniu ..WIARA CZYNI CUDA i nikt mi nie powie ze tak nie jst !!dlatego Gosienka badz dobrej mysli
a zmiany w organizmie mozesz tez odczuwac po tabletkach .Badz dobrej mysli to najwazniejsze-trzymam kciuki .
,wziełam o dzien wczesniej niz pisze na ulotce nie w 5 a w 4 dniu (mam wczesniejsza owulke) ja pracuje w godzinach od 4 do 9 rano wiec wracam z pracy lykam tabletke i dopiero sniadanko -wiec licze sie ze skutkami ubocznymi w ciagu dnia -ale to jest warte poswiecenia dla DZIDZI
tylko płakac sie chce -ja niestety sama wyczytałam tu o tych tabletkach ,inaczek lekarze kazali by mi czekac w nieskonczonosc ,,,,który cykl ,juz bierzesz clo ??
Mam owulację, ładne endo, pęcherzyki rosną prawidłowo (ostatnio nawet po dwa – chyba po clo), wyniki obojga dobre, jajowody drożne…
Niestety 2,5 roku starań wywraca psychikę

2opakowania ,co starcza na 4cykle -i tylko tyle zamierzam je brac :) biore je na wzmocnienie pecherzyków ,moja kolezanka miała identyczna sytuacje ,dostała te tabletki i po pierwszej kuracji stosowania zaszła w ciaże -wczoraj urodziła synusia
i z tego co czytam to nie wszytkie kobietki tu były monitorowane ,jeden dzien za wczesnie ehhh co ma byc to bedzie ,mi nic nie zaszkodzi hehe co ma byc niech bedzie
tym bardziej po @ czuje sie zawsze jak nowo narodzone (mam straszne bóle miesiaczkowe ) a wiesz co Ci doradze lepiej mysl ze sie udało i ze jest fasolka w Tobie ,interesuja sie podswiadomoscia człowieka -jesli sobie cos powiesz i wierzysz w to tak sie stanie niestyety podswiadomosc nie zna sie na zartach i to co pomyslisz tak sie stanie -trzymam kciuki mocniutko !!
Nie słyszałam o wpływie clo na ilość jajeczek. Z tego co wiem każda kobieta ma jakąś rezerwę ale sądzą po Twoim nicku, w wieku 27 lat nie powinnaś mieć z tym problemów. Mój gin powiedział, że badanie rezerwy robi się kobietom po 40-stce które chcą jeszcze urodzić dziecko.]

Rumba zgadzam się z Tobą, fsh już pokazuje co nie co, ja np.mam w wyniku z kwietnia fsh =7 i już troszeczke sie wystarczyłam heh, a mam pcos i o dziwo nie mam wyższego lh od fsh a na odwrót.

mam 4cykle jak nie wyjdzie to wybiore sie na urlopik do Polski