Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja Clo brałam od 3dc przez 7 dni, potem testy owu i monitoring /pęcherzyk 17mm/ następnego dnia pregnyl i za dwa dni kolejny monitoring.

, kiedyś musi nam się udać! a ja już to nastąpi to napewno zamówię ten plecaczek hahah jest boski

- leniwa jestem:)

wiecie co? dopadają mnie wątpliwości... boję się że jak mi się uda przy clo, to ciąża będzie zagrożona... :(

Dziewczyny jak u Was przy mierzeniu temki przy zmianie czasu? Zmieniłyście h mierzenia albo coś?
Powodzenia
wiecie co? dopadają mnie wątpliwości... boję się że jak mi się uda przy clo, to ciąża będzie zagrożona... :(
Oczywiśnie nie mówie że sie nie boje bo ja również sie boje i za każdym razem po siusianiu patrze na wkładke czy bielizne czy nie krwawie, a przy każdym bólu brzucha panikuje ale staram sie mysleć pozytywnie
Ja jestem po clo, fakt że biore cały czas duphaston który podtrzymuje ciąże ale ja brałam go już przed zajściem ponieważ miałam niski progesteron a w takim przypadku utrzymanie ciąży szczególnie w poczatkowej jej fazie raczej nie jest możliwe.
ciekawe jak będzie wyglądał wykres po clo... ?
Bo nie wiem jak u Was ale u mnie przy clo nie zauwazyłam płodnego sluzu...
Jeśli jesteś przeziebiona tempka morze być zachwiana u mnie tak raz było akurat w momencie kiedy czekałam na skok...Ale bardzo dobrze że sie obserwujesz napewno Ci to nie zaszkodzi a tylko pomoże. A który masz juz cykl z clo? i czy bierzesz cos prócz clo?
Czy sluz plodny dzis jest, nie potrafie okreslic, przez serduszkowanie wczoraj wieczorem + dodalam sobie do tego organiczny lubrykat wspomagajacy zajscie Yes Baby..wiec ze sluzem czekam do po poludnia.. choc czy mozliwe jest, ze sluz moze byc zaklocony pozniej?
(jeśli moge to tak nazwać)