Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
powinnyśmy raczej Cię pocieszać ale po co jak i tak wszystkie wiemy o co chodzi i każda byłaby wściekła, możemy jedynie powściekać się razem z Tobą 
jestem noga jesli chodzi o wykresy i mierzenie tempki !
Cały cykl dzieli sie na dwie fazy wyższych i niższych temperatur co napewno zobaczysz jak będziesz miała pomiary z całego cyklu. Niższe temperatury są od 1dnia @ do owu... wyższe są po owu do @. Bardzo często wyznacznikiem nadejścia owu.... jest spadek tych niskich tempek tak o 2 kreski. Widze że u Ciebie właśnie tak sie stało (o ile mierzona jest tempka tak jak powinna)bo miałaś 36,6-36,5 a spadła do 36,3 czyli w ciągu 2 dni powinna wzrosną i być wyższa o tak mniej wiecej 2 kreski niż 36,5-36,6. Nie jestem dobra w tłumaczeniu....
na dole pozioma linia i co 1cm oznacz dni cyklu a na pionowej co 1cm tempke zacznij od 36,00 i co jeden stopień do góry stawiaj kropke kazdego dnia po zmierzeniu tempki a potem połącz kropki.
więc będę musiała sugerować się szyjką i temperaturą... jak mi się w końcu unormuje, bo jak nie to tylko szyka pozostanie... ech... no i testy owu na szczęście. U mnie się zawsze sprawdzają i pokrywają ze spadkiem temperatury :)
Ale to jest moje zdanie wiem że różne sa opinie i część twierdzi że nie należy sie kochać codziennie. Ale ja miałam po clo bardzo mało sluzu płodnego, szczerze mówieąc nie zauwazałam go wiec nie wiem czy plemniki przetrwały by długo w takich warunkach wiec my staralismy sie codziennie
tempki wieczornej nie wpisuję w wykres. Ale wystarczy się domyśleć że skoro wieczorem temperatura zawsze jest wyższa niż rano, a w dzień @ tempka wieczoer (zmierzona nie do wykresu, tylko z ciekawości) jest niższa niż ta poranna - mierzona do wykresu, znaczy że jest spadek progesteronu. Dla mnie to jasne...