Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dostałam @ ale...jakiejś poważnej załamki nie mam ...już główkuję na który dzień cyklu się umówić na 1-wszy monitoring 
ale chyba coś to dało

Ze względu na to że musiałam wziąć duphaston aby podtrzymac potencjalna ciąże pobiegłam na bete:)
Bodajże 12 dc na usg pani powiedziała "niestety w tym cyklu może pani zapomnieć o ciąży " Byłam lekko podłamana
Następne usg miałam 15 dc co się okazało moje pecherzyki podrosły i nawet moje kiepskie endometrium było już o wiele lepsze . 17 dc byłam mega szczęśliwa ponieważ pecherzyki z lewego jajnika miały po 24 i 22 mm a endo 9 mm
19 dc przyszłam już pecherzykow nie bylo , endo 9,6 za to w prawym został jeden 12 mm
Tak więc dziewczyny jak widać trzeba zawsze mieć nadzieję
Co do owu to od nie pamiętnych czasów czułam ból podbrzusza od wieczora 17 dc do 19 dc ...ból był nawet przy badaniu... Tak więc już wiem jak wygląda ból owulacyjny i że w ogóle ją mam
. poza tym ja miałam owulacje nawet bez clo-to mi miało tylko przyspieszyć-hm,ale jak na razie efektu nie widać. myślę, że 4 m-ce starań to jeszcze nie jest tak długo...więc mam nadzieje że w końcu się uda-ale tak szczerze, to myślałam że jak jesteśmy zdrowi to...dup...i po pierwszym cyklu się uda
-no cóż-przeliczyłam się