Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthortiga
    • CommentTimeNov 8th 2011
     permalink
    Cześć Kobietki ;)
    A ja nadal czekam na wizytę u gina..mógłby już wrócić z tego urlopu.
    Co do testów to wiem, że ciężko jest czekać. Mi po 2 tyg w dniu spodziewanej @ wyszedł negatywny, dopiero po tygodniu wyszła bladziutka druga kreska, bo miałam późną implantację. Więc kobitki głowa do góry wiara czyni cuda ... ja nadal trzymam za Was kciuki bardzo mocno.
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Tiga, baaardzo mnie tym pocieszyłaś :smile::smile::smile:
  1.  permalink
    tiga, to gratulacje!! :) a kiedy tescik pokazal II kreseczki? to będzie pierwsza wizyta u ginki po tym teściku?
    --
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Monika głowa do góry dopóki nie ma @ trzeba mieć nadzieję:smile:
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
    • CommentTimeNov 8th 2011 zmieniony
     permalink
    Hmm, no zobaczymy chociaż mam ewidentne objawy zbliżającej się @...
    Tiga, ale jak myslisz moge jutro znowu za testować czy jeszcze poczekać?
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Monika ja też miałam uderzenia gorąca po Clo. Kandyzowana chyba lepiej, że bierzesz clo wieczorem, wtedy przynajmniej się spokojnie wyśpisz.
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Monika trzymam kciuki!!!
    Dziewczyny uciekam mężowi obiadek zrobić bo zaraz z pracy wróci.
    Buziaki:kissing:
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Magic ja ja mam dziś 27 dc, a nadal rano mam uderzenia gorąca...
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Pa
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Kandyzowana bladziutki II kreski zobaczyłam podajże w 35dc przy cyklach z Clo 28-29dniowych. /tzn. zobaczył je mój mąż, ja jej tam nie widziałam/:smile: po kilku dniach powtórzyłam test i wtedy zobaczyłam je na własne oczy. Potem potwierdziłam betą. Tak to będzie pierwsza wizyta u gina, bo od 25.10 jest na urlopie i będzie dopiero w poniedziałek.
    Boję się, że coś może być nie tak...wiem panikuję, ale już jedną ciążę straciłam...
    Ja tez miałam objawy jak na @ nawet założyłam się z moją drugą połówką, że będę miała @ i przegrałam stówę...:smile:
    a teraz męczą mnie nudności...
    --
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Monika wszystko zależy kiedy mogła być u Ciebie implantacja. ja miałam chyba 11dni po owu potwierdzonej u gina także późno u mnie była i teścior nic nie wykazał.
    --
    • CommentAuthorgiselka86
     permalink
    witam!!
    ja dzis przyjełam pierwsza w zyciu clo.
    u mnie nie jest łatwo z ciażą bo cierpie na endometrioze.
    własnie skończyłam Visanne i gin podała mi dopalacze na trzy cykle.
    może tym razemsie uda. staram sie juz półtorej roku.
    powiedzcie mi czy te skutki uboczne sa naprawde dokuczaja moicno i czesto??

buziaczki i gorace usciski przesyłam
    • CommentAuthortiga
     permalink
    giselka tak na prawdę to możesz ich w ogóle nie zauważyć. Miałam tylko uderzenia gorąca w dzień, a wieczorem było mi strasznie zimno ;) a kiedyś tam jak miałam swój pierwszy cykl z Clo to nie miałam żadnych skutków ubocznych:smile:
    --
  2.  permalink
    tiga - trzymam kciukaski za to byś miała piękny okrąglutki brzuszek i zdrowe maleństwo! :)
    Monia, zrób rano może z moczu? a ilu dniowe masz cykle?
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    odkąd biorę leki na regulację miesiączki to cykle ma 27 dniowe, ale w tym cyklu nie borę duphastonu jak dotychczas, więc...
    Jutro chcę za testować...
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Monika to trzymam kciuki bardzo mocno za te II krechy :smile: a kiedy do gina na wizytę się wybierasz?
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Wszystko zależy od tego czy dostanę tą wstrętną @ czy nie... :smile:
    •  
      CommentAuthorkkkkkk100
     permalink
    Hej Kochane Dziewczyny.Pisalam Wam wczoraj,ze jeszcze mi nie pekly pecherzyki w 13 dc,mialy po 24 i 25mm... ale dzisiaj mnie zaczely nawalac,obydwa,ciagniecie w pachwinach,podbrzuszu, podczas dzisiejszego szybkiego kochania:P bardzo mnie bolaly,wiec nie bylo to az tak przyjemne, no ale cos sie nie robi dla Dzidzi:P a wiec mozliwe,ze jednak dzisaj pekly,zobaczymy, nie wiem wlasnie czy isc dzisiaj na monitoring czy jutro?co o tym sadzicie
    ??? bol jets caly czas, takiego jeszczw w tym cyklu nie mialam....
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Nie wiem, sama, ale ja bym chyba poszła za dwa dni na monitoring, skoro dziś Cię bolą te jajniki
    Trzymam za Ciebie kciuki! :smile:
    •  
      CommentAuthorpolet
     permalink
    Dziewczyny, dziękuję za rady... rzeczywiście muszę czymś się zająć, bo myślenie i marzenie jeszcze bardziej mnie smuci. Ale do momentu aż nie dostanę @, to jeszcze mam skrytą nadzieję... szczególnie po przeczytaniu o doświadczeniach tiga :)) Czy to głupie?
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Polet no co Ty to nie jest głupie, podejrzewam, że każda z Nas tak ma :smile:
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Polet to nie jest głupie. Myślę, że większość z Nas ma tak samo :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorpolet
     permalink
    Cieszę się, że w końcu zdecydowałam się odezwać na tym forum... strasznie miałam potrzebę pogadać z kimś, kto mnie zrozumie i tego mi brakowało w realu :) Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i słowa otuchy!!!
    :bigsmile:
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    hej kobitki-ja dzisiaj drugi dzień z clo(chyba...bo właśnie wzięłam tabletkę-otwieram pojemniczek a tu nadal 10tabl.-to co ja wczoraj wzięłam że nie ubyło jednej?hm...jakiś przeklęty "dzień świstaka"?:tongue:-może dali mi gratis o jedną więcej:wink:). to już jest mój 5 cykl z clo-ale ja na szczęście nie odczuwam żadnych skutków ubocznych-za tydzień we wtorek jadę zobaczyć czy urosły te cholery:wink:...no i do dzieła:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Ruda, powodzenia na wizycie, pęcherzyki niech rosną w siłę :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    mnie tylko jedno zastanawia...dziewczyny piszą że mają po dwa dominujące pęcherzyki-a ja mam tylko jeden....a może aż jeden? :wink:,to ile ich powinno być po clo?
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Ja też miałam tylko jeden pecherzyk 23 mm w lewym jajniku...
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    ja zawsze miałam tylko 1 dominujący :smile:
    jeden w zupełności wystarczy :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    MADZIAUK - dzięki - awatar taki wiecie, na fajny humorek;)
    --
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Ruda ja kilka cykli z Clo nie miałam w ogóle i zrobiłam sobie kilkumiesięczną przerwę..teraz miałam jeden/AŻ/ i się udało...w moim przypadku chyba dwa są poza moim zasięgiem :smile:
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Różnie to bywa czasami dziewczyny mają po jednym, po dwa, a czasem można przestymulować...
    • CommentAuthorasia0406
     permalink
    Hej Dziewczynki...U mnie ''dupa zbita''dzis mam 28 dzien cyklu i oznaczam ze nigdy nie mam okresu regularnie....ale nie moglam juz dłuzej czekac i nie dawno jak wrociłam z pracy zrobilam test oczywiscie I KRESKA nici z naszego starania pierwszy cykl był z clo i nie zadziałał:((a tak mnie bola piersi ze nie moge wytrzymac masakra
    •  
      CommentAuthorpolet
     permalink
    Dziewczyny, ja biorę po 3 tabletki CLO (od 3 do 8 dc) i chyba przez to mam więcej dominujących pęcherzyków, bo aż 2-3 ;) Ale co z tego... :( Zgadzam się, że ilośc nie jest ważna - ważne, aby pękł ;)
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    polet - wow fajniutko Ci rosną te pęcherzyki;)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    hm...pewnie nie jest ważna ilość tylko jakość tych pęcherzyków:wink:....już myślałam że coś ze mną nie tak-uspokoiłyście mnie:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorpolet
     permalink
    Dziewczyny, mam takie niedykretne pytanko... szczególnie do tych, którym sie udało ;) Co oznacza, że "bolą piersi" - jako jeden z pierwszych oznaków ciąży - jeszcze przed pozytywnym testem? Czy ból samych sutków to to samo i też może oznaczać plusik na teście??? czy luteina może mieć na to wpływ?
  3.  permalink
    dziewuszki a ja mam pytanie.. dzis drugi dzien z.CLO a 6 dzien cyklu i mi strasznie duzo nagle sluzu przezrocYstego ciagnacego zabarwionego krwia wylecialo... taki mega ciagnacy... az sie przestraszylam... a myslalam ze owulka po CLO dopiero nastapi czyli za jakies 5 dni... wtf ??
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    polet: ja biorę po 3 tabletki CLO (od 3 do 8 dc) i chyba przez to mam więcej dominujących pęcherzyków, bo aż 2-3 ;

ja brałam 1 tabletke Clo i też miałam 2 pecherzyki w lewym jajniku 24 i 22 mm ...Więc tu reguły nie ma :wink:
    Oczywiście wszystkie pekły...ale nie udalo sie
    --
  4.  permalink
    A ja z innej beczki. Mam pytanko może któraś z Was wie. Czy wiesiołek brany 2x2 może nasilić krwawienie @ ? Bo dziś mam 3 dzień cyklu i jakoś mi dużo leci. Jak nigdy. A od tego cyklu łykam wiesiołka. Może to on?
  5.  permalink
    ja sie nie wypowiem ...bo moje @ sie skróciły a do tego są skąpe ...już 2 cykl...też biorę wiesiołek ...więc pewnie inne dziewczyny będą wiedziały czy jest taka ewentualność...Chociaż ja szczerze powiem że raczej nie możliwe żeby mial takie dzialanie .:shocked:
    --
  6.  permalink
    czy ktoras miala na clo tak jak ja? i co to moze byc? (moj post wyzej...) :-(
    --
  7.  permalink
    Kandyzowana ja nie pomogę, bo clo będę brała od czwartku. A co do wiesiołka to przeczytałam, że powinno się go brać od 5 dc a ja brałam od 1dc, więc może i ma jakiś wpływ. Ja zawsze miałam dość skąpe @ i trwały 4 dni. A dziś jest 3dc i leci mi duuużooo. Nie łykam na razie wiesiołka. Wezmę po @.
  8.  permalink
    nie mam pojecia Kandyzowana :shocked: a masz objawy owulki ?? kurcze cos chyba za szybko by byla...:shocked:
    --
  9.  permalink
    malutka2105 ja mam 3 dc a wiesiołek biore od 1 dc i mam skąpą @
    --
  10.  permalink
    no ja zawsze bralam od 1 dc wieaiolka ale takich akcji jak dzis nie mialam :-( fakt ze w pt w.1 dc nualam pecherzyku 7 mm bo mialam usg pierwszego dnia okresu ale na pewno to nie owulka bo bylyby za nale pecherzyki teraz.. clo dzic drugi dzien... w czwartek mam usg to bede wiedziec jakie te pecherzyki sa... obym nie stracila okazji bo owulka.minie niespodziewanie a dopiero od czwartku moge sie poprzytulac z chlopem... ale sie zmartwilam..
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Hej kobietki :) wrocilam :)

Polet - tak jak dziewczyny pisza, kazda z nas ma takie mysli przed @ ;)

Ruda - dominujace pecherzyki po Clo - kazda z nas ma inaczej, to zalezy wszystko od organizmu, homronow itd.. ja np. nie mam jeszcze ani jednego dominujacego - wiec mozliwe, ze ten pierwszy cykl bedzie stracony ;) no ale co nas nie zabije to nas wzmocni :) powinnas sie cieszyc, ze masz ten 1 pecherzyk :))

Kandyzowana - ja niestety nie mam pojecia co to takiego, nie mialam takich plamien w sumie nigdy i mnie zawsze plamenie to byl poczatek @. Moze przedzwon do swojego ginekologa i zapytaj??

Malutka - nie wydaje mi sie, zeby wiesiolek mogl nasilic krawienie, ja wczesniej w tym roku bralam wiesiolka i krwawienie mialam takie samo co cykl..
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    malutka ja po wiesiołku też nie zauważyłam większych miesiączek, śluz w trakcie cyklu - to owszem było go więcej, ale miesiączki nie zmieniły się
    --
  11.  permalink
    krwawienie mnie nie martwi ale martwi mnie ten sluz tzn ilosc i konsystencja... bo ja po miesiaczce.czasem tak mam ze jeszcze sie dzien czy dwa dni po male plamienie zdarza... mnie zastanawia ilosc sluzu..ale szyjka macicy jest nisko jeszcze wiec chyba nie owulka...? ehhh... jak ja nie lubie takich niespodzianek :-(

dzieki dziewczyny za odzew :-)
    --
  12.  permalink
    a moze ten sluz od wiesiolka? bo zwiekszylam dawke i biore 2x1 oeparol i 1x1 omega gold ? i moze stad to? ehh w czwartek sie wyjasni..ale to jeszcze tyle czasu ;-)
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    ja wiesiolek biore 3 x 2 tabl :cool: ale nie mam zwiekszone ilosci sluzu :confused:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.