Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthoriwoas30
    • CommentTimeNov 8th 2011
     permalink
    Kandyzowana heheh z tym białkiem to dobre :bigsmile: ale co by było gdyby nasi mezczyni zastali w trakcie takiego zabiegu heheheh
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hehe iwoas nawet nie myślę o tym;) mam nadzieję, że nasi M nic sobie nie wstrzykują;)
    --
  1.  permalink
    hihi dzieki korda:P

M: "Kochanie, co ty do jasnej choroby robisz?? o,O"
    Ż:"wkładam sobie strzykawkę i zapodaje surowe jajko - żeby Twoje chłopaki miały lepiej i cieplej" xD
    M:"o.O"

Hahaha.. :-) no ale w sumie to zawsze jakas alternatywa:P czego sie nie robi dla przyszłego maleństwa... :P hyhyhy... xD
    --
  2.  permalink
    Mam dla Was co nieco :)
    http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21
    Ja właśnie kupiłam migdały i orzechy włoskie - wymieszałam i wpierniczam aż mi się uszy trzęsą. Winko sobie dziś daruję ze względu na powódź @ :)
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    dzięki malutka
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kandyzowana - :surprised: nie;)zły dialog
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    HEJ DZIEWCZYNY:)Dołączam się do Was dzisiaj pierwsza tabletka Clo, powiem Wam że ze skutków ubocznych to tylko uderzenia gorącą i kłuje mnie jajnik:)
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeNov 8th 2011 zmieniony
     permalink
    coś czuje ze po takim dialogu i po takich widokach , mój luby mógłby stracić ochote na igraszki bo by stwierdził, że cyrk robie :P

Mimik - witamy:) Mnie tez kluje jajnior;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hej mimik witamy;);)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    mimik :) czesc :)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ciekawa jestem ile urośnie pęcherzyk?mój mąż już się nie może doczekać "serduszkowania" mamy prawie 3-miesięczną przerwę w staraniach więc żołnierzyki są w stanie gotowości bojowej hehe
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    ale sie dzis kobitki rozpisały
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    jakaś cisza, seriale oglądają chyba;)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    iwoas30 a z Danielkiem w którym cyklu z Clo sie udało jeśli mozna wiedzieć?
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mimik w 6 cyklu zaowocowało :bigsmile: ciekawe teraz w ktorym cyklu zaowocuje ....
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ojej to w sumie końcówka:)bo ponoć lepiej dłużej niz 6 cykli nie brać CLO:)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Korda - jakie seriale ;)

My tu racuszki wcinalismy :) poza tym czytalam o ziolach ojca sroki ponownie.. tak sie sklada, ze mam mieszanke..kupilam wczesniej pilam moze przez kilka dni..ale chyba znowu sprobuje..tylko nie wiem czy je mozna pic przy braniu clo..?
    --
  3.  permalink
    ja ogladam TLC "nie mów pannie młodej" czy coś takiego... :P by nie myśleć ciągle o wielkości pęcherzyków :P hehehe
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    heheh no proszę jaki odzew;)
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mimik tak w ostatnim cyklu jego brania bo tylko mozna brac 6 cykli i musi byc jakas przerwa...
    --
  4.  permalink
    ja to jak debil - ogladam niby tv a na kanapie obok laptop i co chwila odswiezam tylko czy ktos cos napisal :P to robi sie uzależniające:P
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    kandyzowana czemu nie pisałaś wcześniej też miałam oglądac i zapomniałam:)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hehe ja to samo odśwież i odśwież
    --
  5.  permalink
    mimik, hehe, bo ja to od jakis 6 min, ogladam :P takto skakałam po kanałach bo jakmamę kocham - nic nie ma... czlowiek po pracy chce sie zrelaksować - M. poszedł do pracy na 19 pilnować serwery bankowe, a ja siedze sama wiec myślałam, ze pooglądam coś - ale nic zupełnie nie ma.. a staram sie nie myslec o ciąży ciagle ihihi by mi czas leciał szybciej:P
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    i ja też
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Kandyzowana no uzaleznia identycznie ja odswiezam stronke fajnie jst pogadac jakos nam ten czas leci a tak to tylko odliczmy myslimy czy uronie ile urosnie czy peknie czy nie peknie czy pregnyl idtt....
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ale spadam bo mąż mnie ściga żebym oglądała z nim film więc do jutra pa pozdrawiam
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - kolejny odcinek? ja ogladalam 3 pierwsze na necie ;) moj Maz sciagnal ;)

i tez odswiezam watek ;) aa! w miedzyczasie ogladalismy tvn24 fakty ;)

cos mi ten jajnik spokoju nie daje.. :)) ide sobie zaparzyc ziolka ojca sroki na plodnosc, na pewno przy clo nie zaszkodza, a moze pomoga kto wie ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    ja też już zmykam. dobranoc Wam
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    ja ogladam kabarety na TVP POLONIA
    --
  6.  permalink
    dobranoc dziewuszki - spijcie dobrze, ja jeszcze troche posiedze:P

mi też lewy jajnik nie daje spokoju :P hihi , ale to chyba dobrze:) ;P zobacze co tam u nich w czwartek:P

Wiesz co Madzia- pierwszy raz oglądam więc nie wiem - ślub tancerzy młodziutkich...
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - no ja ogladalam, bo mi kolezanki z innego forum polecily ;) gdzies na necie moj Maz sciagnal ;)

wlasnie parze sobie ziolka :) za 30min beda do wypicia :)))
    --
  7.  permalink
    zastanawiam sie cyz je zamawiać .. te ziółka.. cyz poczekać do nastepnego cyklu... jak sądzisz?
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - jak chcesz, ja je mam w domu od marca, sama mieszalam ;) ale pilam zaledwie kilka dni.
    Siostra mi w Polsce w sklepie zielarskim kupila po iles tam gram, doszlo poczta, ja wedlug przepisu na mieszanke z internetu - wymieszalam :) mam tego duzo, pelen garnek duzy taki :) zapomnialam calkiem o nich :) dzis zaczynam pic z Mezem :) moze pomoga :) nawet dobrze smakuja, jak rumianek mniej wiecej :)
    --
  8.  permalink
    madzia- mam nadzieje, ze Wam pomogą :) ja tez poczytam o nich i spróbuję;-)

a teraz tez wylaczam komputer i idę powoli sie polozyć;)

Dobranoc wszystkim - do jutra!! :-)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - do jutra, dobrej nocki :)

kolorowych snow dziewczyny :) ja tez juz koncze na dzis :)
    --
    •  
      CommentAuthorKokieteria
     permalink
    Hej dziewczyny, nie uciekajcie jeszcze, bo chciałam się przywitać! :bigsmile:Od dzisiejszego dnia oficjalnie dołączam do grona staraczek przyjmujących clo, a wszystko przez to moje uporczywe, znienawidzone PCO grrrrr...
    Pozdrawiam wieczorową porą ze Szczecina. Z niektórymi z Was pewnie już zdarzyło mi się skrzyżować parę słów na tym forum :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Witam Cię Kokieteria w Naszym gronie! :smile::smile::smile:
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kokieteria - witaj :)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Minęły mi doły:) Wczoraj wzięłam pierwszy zastrzyk puregonu. Zobaczymy czy pojawi się jakiś pęcherzyk. Czekam do usg:confused:
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeNov 9th 2011 zmieniony
     permalink
    dzien dobry ...przeczytalam o tym białku kurzym i chyba Wy DZIEWCZYNY W TO NIE WIERZYCIE :neutral: a tym bardziej nie chcecie wypróbować...gdyby to faktycznie skutkowalo w zajscie w ciąże to by to kazdy lekarz kazal robic....a tego wątku i innych na tym forum by nie bylo :confused: bo by nie byly potrzebne .
    Ja od jutra startuje z clo i estrofenem
    --
  9.  permalink
    mgielka. ja piwaznie pisze o tym bialku.. on nie pomaga zajs w ciaze tylko kolezance zneutralizowal ph bo miala problem ze sluzem. ale to oczywiste ze to nie jest wspomagacz plidnosci.. mozesz o tym przeczytac na jednej ze stron gdzie sie femifertil kupuje.. nie pamietam strony ale potem wkleje..

tez o tym nie slyszalam nigdy i mnie wryli ale to bliska kolezanka u wiem ze nie klamala...
    a wiadomo ze lekarZe o tym nie mowia bo to glupie cos takiego sobie wstrYkiwaac hahaha... ale ona to zrobila..
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
    • CommentTimeNov 9th 2011
     permalink
    Mnie białko rozbawiło:bigsmile: ale raczej wolałabym inseminację:tongue:
    --
  10.  permalink
    to nie jestem sama :wink:
    --
  11.  permalink
    no ja chyba tez bym wolala.. ale licze ze uda sie bez udziwnien i bez insrminacji ;-) ze clo.. pregnyl.. i duphek... sprawia cud:-)

swoja droga.. co ludzie sa w stanie ztobic dla poczecia upragnionego dziecka.... :-)
    --
    •  
      CommentAuthormousefish
     permalink
    Cześć dziewczyny :)
    OneKiss - widziałam nowy cykl.. :( zaczynasz zastrzyki tak?
    No to trzymam mocno kciuki za ten cykl :)

O białku jajka też już słyszałam he he - ja może i bym poeksperymentowała, ale jak by się dowiedział co tam jest... to w życiu by .. he he he nie zapuścił się w te tereny ! :bigsmile:
    no i niestety to prawda - nie zależnie od tego jak bardzo się to wydaje niedorzeczne... fuj :)

Dziś drugi dzień po clo. Trochę BJ śluzu ogólnie sporo, a martwiłam się że nie będzie wcale, bo dziewczyny co poniektóre mają problem po clo.
    No i ja nie będę brała lutki po owulacji, jeśli ona kiedykolwiek nastąpi, bo na razie nie ma żadnych owulacyjnych objawów.... wrrrr....
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    witajcie! dzień dobry.
    niestety nie jestem w stanie nadrobić tylu stron :wink: ładnie produkujecie stronic:smile:
    mousefish tak zaczęłam dziś nowy cykl. ale nie wiem o jakich zastrzykach mówisz. nie, nie mam brać żadnych zastrzyków, no chyba że ten co zawsze z Pregnylu - na pęknięcie pęcherzyka.
    --
    •  
      CommentAuthormousefish
     permalink
    OneKiss
    No patrz!! Pomyliło mi się ! Ale zakręcona jestem... ojojojoj :)
    ... no ja też nie jestem w stanie nadrabiać za dziewczynami :)
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Witajcie :bigsmile:.
    Dziewczyny od rana mam doła, dzisiaj mierzyłam temp i mam 36,7 a mam 20 dzień cyklu. Jak myślicie czy jest jeszcze szansa na ciążę przyjmując, że owulacja była ok 13-14 dnia?
    --
  12.  permalink
    To zalezy jaka miałas tempke w pierwszej facie cyklu.. wzrost nawet o0,3 to juz jest cos.. nie wszystkie kobiety w ciazy majha ok 37... cyztałam o tym duzo na necie ;) 36,7 też może być wstepnie oznaką.. ale oczywiście nei musi...

Witajcie w środę z rana :-))
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.