M: "Kochanie, co ty do jasnej choroby robisz?? o,O" Ż:"wkładam sobie strzykawkę i zapodaje surowe jajko - żeby Twoje chłopaki miały lepiej i cieplej" xD M:"o.O"
Hahaha.. :-) no ale w sumie to zawsze jakas alternatywa:P czego sie nie robi dla przyszłego maleństwa... :P hyhyhy... xD
Mam dla Was co nieco :) http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21 Ja właśnie kupiłam migdały i orzechy włoskie - wymieszałam i wpierniczam aż mi się uszy trzęsą. Winko sobie dziś daruję ze względu na powódź @ :)
ciekawa jestem ile urośnie pęcherzyk?mój mąż już się nie może doczekać "serduszkowania" mamy prawie 3-miesięczną przerwę w staraniach więc żołnierzyki są w stanie gotowości bojowej hehe
My tu racuszki wcinalismy :) poza tym czytalam o ziolach ojca sroki ponownie.. tak sie sklada, ze mam mieszanke..kupilam wczesniej pilam moze przez kilka dni..ale chyba znowu sprobuje..tylko nie wiem czy je mozna pic przy braniu clo..?
mimik, hehe, bo ja to od jakis 6 min, ogladam :P takto skakałam po kanałach bo jakmamę kocham - nic nie ma... czlowiek po pracy chce sie zrelaksować - M. poszedł do pracy na 19 pilnować serwery bankowe, a ja siedze sama wiec myślałam, ze pooglądam coś - ale nic zupełnie nie ma.. a staram sie nie myslec o ciąży ciagle ihihi by mi czas leciał szybciej:P
Kandyzowana no uzaleznia identycznie ja odswiezam stronke fajnie jst pogadac jakos nam ten czas leci a tak to tylko odliczmy myslimy czy uronie ile urosnie czy peknie czy nie peknie czy pregnyl idtt....
Kandyzowana - jak chcesz, ja je mam w domu od marca, sama mieszalam ;) ale pilam zaledwie kilka dni. Siostra mi w Polsce w sklepie zielarskim kupila po iles tam gram, doszlo poczta, ja wedlug przepisu na mieszanke z internetu - wymieszalam :) mam tego duzo, pelen garnek duzy taki :) zapomnialam calkiem o nich :) dzis zaczynam pic z Mezem :) moze pomoga :) nawet dobrze smakuja, jak rumianek mniej wiecej :)
Hej dziewczyny, nie uciekajcie jeszcze, bo chciałam się przywitać! Od dzisiejszego dnia oficjalnie dołączam do grona staraczek przyjmujących clo, a wszystko przez to moje uporczywe, znienawidzone PCO grrrrr... Pozdrawiam wieczorową porą ze Szczecina. Z niektórymi z Was pewnie już zdarzyło mi się skrzyżować parę słów na tym forum
dzien dobry ...przeczytalam o tym białku kurzym i chyba Wy DZIEWCZYNY W TO NIE WIERZYCIE a tym bardziej nie chcecie wypróbować...gdyby to faktycznie skutkowalo w zajscie w ciąże to by to kazdy lekarz kazal robic....a tego wątku i innych na tym forum by nie bylo bo by nie byly potrzebne . Ja od jutra startuje z clo i estrofenem
mgielka. ja piwaznie pisze o tym bialku.. on nie pomaga zajs w ciaze tylko kolezance zneutralizowal ph bo miala problem ze sluzem. ale to oczywiste ze to nie jest wspomagacz plidnosci.. mozesz o tym przeczytac na jednej ze stron gdzie sie femifertil kupuje.. nie pamietam strony ale potem wkleje..
tez o tym nie slyszalam nigdy i mnie wryli ale to bliska kolezanka u wiem ze nie klamala... a wiadomo ze lekarZe o tym nie mowia bo to glupie cos takiego sobie wstrYkiwaac hahaha... ale ona to zrobila..
Cześć dziewczyny :) OneKiss - widziałam nowy cykl.. :( zaczynasz zastrzyki tak? No to trzymam mocno kciuki za ten cykl :)
O białku jajka też już słyszałam he he - ja może i bym poeksperymentowała, ale jak by się dowiedział co tam jest... to w życiu by .. he he he nie zapuścił się w te tereny ! no i niestety to prawda - nie zależnie od tego jak bardzo się to wydaje niedorzeczne... fuj :)
Dziś drugi dzień po clo. Trochę BJ śluzu ogólnie sporo, a martwiłam się że nie będzie wcale, bo dziewczyny co poniektóre mają problem po clo. No i ja nie będę brała lutki po owulacji, jeśli ona kiedykolwiek nastąpi, bo na razie nie ma żadnych owulacyjnych objawów.... wrrrr....
witajcie! dzień dobry. niestety nie jestem w stanie nadrobić tylu stron ładnie produkujecie stronic mousefish tak zaczęłam dziś nowy cykl. ale nie wiem o jakich zastrzykach mówisz. nie, nie mam brać żadnych zastrzyków, no chyba że ten co zawsze z Pregnylu - na pęknięcie pęcherzyka.
Witajcie . Dziewczyny od rana mam doła, dzisiaj mierzyłam temp i mam 36,7 a mam 20 dzień cyklu. Jak myślicie czy jest jeszcze szansa na ciążę przyjmując, że owulacja była ok 13-14 dnia?
To zalezy jaka miałas tempke w pierwszej facie cyklu.. wzrost nawet o0,3 to juz jest cos.. nie wszystkie kobiety w ciazy majha ok 37... cyztałam o tym duzo na necie ;) 36,7 też może być wstepnie oznaką.. ale oczywiście nei musi...