Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A twierdzenie, że kobiety stosujące antykoncepcję są dostępne jak piwo to zwykłe pomówienie.
Nikt nie ma prawa mówić, że byłam dostępna(jako stosująca antykoncepcję) dla mojego męża jak zimne piwo w lodówce. Nie zwykłam mówić, że pada deszcz kiedy ktoś mi pluje w twarz.
Dobrosułka, szukasz obelgi tam, gdzie jej nie ma. "Dostępność" jest faktem, jak słusznie pisze Irjanka, porównanie do piwa - oceną owej dostępności
Jeżeli jestem niepłodna przez mniej więcej połowę cyklu i świadomie wybieram te dni na zbliżenie, to jest to wola, a nie zachcianka.
A banner usunęłam, bo NIEJAKA Femme się obruszyła, że można kopiować obrazki....
Daje im bowiem poczucie wyższości nad tymi kobietami, które wówczas na seks sobie pozwalają, prawda?
Wydaje mi się, że spontaniczność nie jest w seksie ważna, a wręcz jest przereklamowana
Użytkownicy "ideologiczni" NPR cenią sobie kontrolę nad swoimi popędami
podporządkowują erotykę chęci, a nie chcicy
Wydaje mi się, że spontaniczność nie jest w seksie ważna, a wręcz jest przereklamowana. Użytkownicy "ideologiczni" NPR cenią sobie kontrolę nad swoimi popędami i upatrują we współżyciu szczególnej formy bliskości. Przedkładają wolę nad instynkty, podporządkowują erotykę chęci, a nie chcicy
Zresztą - wybacz- rozmowa o sexie z dwudziestolatką jest dla mnie tym samym co rozmowa z niewidomym o kolorach.