Witam! Staram się o dziecko drugi miesiąc. Według według usg jajeczkowanie miałam 22/11/2011. Od wczoraj wieczorem 28/11/2011 czuję takie stukanie, walenie w brzuchu od środka. Zastanawiam się czy to możliwe, że to dziecko tak jakby kopie-skacze?
Muszę przyznać, że jak przeczytałam ten post to nie mogąc w to uwierzyć czytałam kilka razy, aby znaleźć może jakiś haczyk... ALE NIE ZNALAZŁAM. :-))))
Matko boska, toż jeszcze do implantacji mogło nawet nie dojsc a dziecko już wali. Dziewczyno jeśli serio się starasz i serio pytasz to sie z deczko dokształć , bo normalnie współczuje temu dziecku, bo ono chyba jeszcze niepoczęte wali głowa w ściane...
Szok... czytałam to pytanie kilka razy, bo już podejrzewałam siebie, ze nie kumam bazy.... ale nie ze mną jest ok... To tylko "niazalogowana" robi sobie jaja
A mnie tak teraz przyszło do głowy... że to świetne przejaskrawienie sytuacji, gdy niektóre "staraczki" mają dwa-trzy dni po skoku objawy ciąży wszelakie
Angela, do implantacji, czyli przyklejenia się zarodka do ściany macicy dochodzi od tygodnia do dwóch po zapłodnieniu. Wtedy zarodek jest wielkosci główki od szpilki. Jeśli takie dziecko jest w stanie kopać-skakać, a Ty odczuwasz to w bardzo nieunerwionej ścianie macicy, to brawo...