Inez no na razie chyba nie moze sie odwrocic w wersji oficjalnej bo by zaraz podejrzenia jakies dziwne byly ze strony dziewczyn wiec mysle ze to takie chwilowe ;)
Uzylam opcji tylko dla przyjaciolek i pod wykresem pojawila sie informacja "Tylko twoje przyjaciółki mogą przeglądać i dodawać komentarze. (pokaż więcej) " Wiec pewnie dziala ale na 100% nie wiem bo musialaby wejsc inna uzytkowniczka,ktora nie jest moja przyjaciolka i to sprawdzic
pszczolka - wystarczy, że w nowym oknie przeglądarki wejdziesz na profil swojej przyjaciółki, w poprzednim oknie wylogujesz się, znów przejdziesz do okna przyjaciółki, klikniesz na swój avatar w jej przyjaciółkach - i zobaczysz czyTwoje wykresy są widoczne dla innych (niezalogowanych, czyli jednocześnie dla osób niebędących Twoimi przyjaciółkami).
A udostępnianie komentarzy tylko dla przyjaciółek?
ustawiłam 'dostęp dla mnie i moich przyjaciółek' dalej zrobiłam właśnie tak jak napisała ngL -efekt wyświetlił się komunikat, że "Aby móc zobaczyć szczegóły tej użytkowiniczki musisz się zalogować. Zarejestruj się jeśli nie posiadasz konta" więc sama nie wiem co to znaczy...
W tej chwili komentarze są automatycznie widoczne dla wszystkich, którym udostępniasz wykres. (Niestety) na razie nie ma oddzielnej opcji dla samych komentarzy.
jesli chodzi o te komentarze to nie wiem czemu ale nawet jak calkowicie zamkne strone z 28dni (wczesniej udostepnilam dla wszystkich uzytkowniczek internetu i wcisnelam "komentarze widoczne tylko dla przyjaciolek" ) i wejde z nowego okna z adresu udostepniajacego wszystkim to i tak widze komentarze.A chyba nie powinnam w tej sytuacji widziec
Wiec jak powiedzialam tak zrobilam poprosilam kolezanke aby kilknela na moj wykres (od siebie z domu) i powiedziala mi co widzi odpowiedziala,ze widzi wykresy i jakies komentarze Wiec jednak nie dziala ukrywanie komentarzy :