no widzisz Lily, nie wyszło mi... Chciałam sobie wkleić obrazek z netu, ale mi go nie wyskalowało, tylko wkleiło jakiś kawałek a ja nie umiem zrobić tak, żeby był mały! pouczysz, jak to zrobić? masz wyjątkową szansę stać się moim arbitrem informaticarum
-- "bez pretensji do mądrości, której nie mam, bez odbijania jej na ksero i wpadania w schemat"
eeee czym? Wonka wyjścia masz dwa...albo szukasz obrazka bodajże 80 pixeli na 80 i mniejszego albo zmniejszasz taki jaki chcesz mieć w jakimś programie graficznym. - ja wpisałam w google wyszukiwanie grafiki w opcjach żeby szukał małych i malutkich i poszło
www.imageshack.us to strona:) upload to nazwa przycisku ktorym trzeba zatwierdzic dodanie obrazka:) a awatar to opcja do wyboru w image size- czyli wielkosc obrazka:) wydało mi sie to latwiejsze od programu graf. jakim Johnym?
witam wsyszystkie kobietki nie wiem czy jestem na dobrej stronie ale tak sie zdazylo ze mysze jechac do polski(obecnie mieszkam w angli) w poszukiwaniu dobrego gina we wroclawiu i nie mam pojecia kto jest dobry...pomyslalam ze jak wpadne na chata to moze ktoras da znac o lekarzach...musze porobic szereg badan...dziewczyny pomocy prosze
Czy jest szansa na dodanie tego tematu do przyklejonych? Wiele osób wchodzi na chat właśnie z forum 28 dni i fajnie byłoby, żeby ten temat był zawsze dostępny.
-- "bez pretensji do mądrości, której nie mam, bez odbijania jej na ksero i wpadania w schemat"