Tak naprawdę nie ma reguły, czasem są, a czasem nikogo nie ma. Natomiast faktem jest, że o 14.00 jest zazwyczaj największa szansa na spotkanie większej grupy, przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń.
-- "bez pretensji do mądrości, której nie mam, bez odbijania jej na ksero i wpadania w schemat"
jejku chetnie bym tam z wami poplotkowała ale nie mam zainstalowanej na komie w pracy javy i nici z czatu a niestety nie moge jej instalowac bo wyskakują jakies błedy , bo w pracy nie mieli by nic przeciwko temu przeciez...
Więc zadaję: jestem w ciąży 7 tygodni i 5 dni. Panikuję strasznie, chodzi o temp. w ciąży, ja boje się że coś złego się dzieje :(wciąż mierzę temperaturę, bo to ponoć bezpieczniej do 3 mies. i linie podstawową miałam na poziomie 36,4 natomiast od jakiegoś czasu jak już jestem w ciąży temperatura mi się waha od 36,7-37,0 bo czasem jest lekko zakłócona bo dospać nie mogę, ale wczoraj rano prawie zawału dostałam.........rano niestety o 5:25, a potem jeszcze o 5:30 musiałam wstać do wc a normalnie o 6:00 mierzę tempkę....... więc jak wróciłam to doleżałam do tej 6:00 i zmierzyłam a tam 36,4 i brzuch mi sie napinał .......wzięłam luteinę pod język zaraz po sucharku i usiłowałam się nie denerwować i zasnąć ........po godzinie snu było już 37,0........ w ciągu dnia utrzymywało sie 37- 36,9- i znów 37,0........ ale dziś rano półtorej godziny przed mierzeniem musiałam wstać do wc i o 6:00 miałam 36,6 :( .Już wcześniej zdarzało mi się tyle wcześniej wstać i temp. tak wahała się od 36,7-36,9.... luteinę biorę 2 razy dziennie pod język, nie mam plamień.... Czy to możliwe że temp. mi tak spadła a wszystko z dzidzi ok?
KLARAwm, po wyjsciu do toalety temperatura zawsze spada, bo jest normalnym, ze organizm sie wychlodzi "po drodze". Dlatego w kazdej metodzie jest tak wyraznie zaznaczane, ze nalezy mierzyc tuz po przebudzeniu, przed wyjsciem z lozka, zeby nie bylo zaklocen. Jesli zdarza Ci sie, ze czesciej musisz wstac wczesniej, moze po prostu przesun sobie godzine pomiaru na wczesniejsza, albo zmierz wczesniej w tych przypadkach. Zmierzenie o okreslony czas wczesniej bedzie bardziej wiarygodne niz po wyjsciu z lozka. No i nie martw sie za duzo, to na pewno nie pomaga Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze spokojnego przebiegu ciazy!
Amazonko tak wymiana informacji i rozmowa przede wszystkim, ale polchat mi strasznie muli i mnie wywala, dlatego tak mało na nim przebywam. Poza tym myślę ze to sprawa gustu :)