Jesli będziemy czuły potrzebę pogadania na żywo to czat nie zamrze. A piątkowe imprezki jak dla mnie zawsze były poronionym pomysłem, bo w piątkowy wieczór wolę się poświęcić czas męzowi, bo nie mamy duzo czasu dla siebie. A jesli nawet nie męzowi, to chociaz książce, jakiemuś fajnemu filmowi (na tvn dają fajne w piątki) a nie ślęczeć przed kompem, ktorego i tak mam dosc na codzien i w piatek wieczorem juz mdlo mi się robi na mysl o internecie.
a ja uważam , ze ten twój czat jest poronionym pomysłem , mamy forum 28 dni i po co jeszcze tworzyć "podstrony " aplikacji, mieliśmy juz czat , który się nie przyjął, zresztą w tytule czatu jest napisane : Czat dla osób zainteresowanych tematyką NPR, więc ja na pewno z niego nie skorzystam, jak mam tam czytać kolejne filozoficzne wywody, przepychanki słowne na temat NPR-u, to serdecznie dziękuję. A dobrze że cię nie było na piątkowym imprezkach, bo one są dla ludzi normalnych a nie dla osób szukujacych dziury w całym, zawistnych i złośliwych. Bardzo dobrze Ania przenieś się na ten czat to troche chociaż spokoju na forum będzie.
zuza, czy te piatkowe imprezki to byl twoj pomysl? w takim razie przepraszam za okreslenie "poroniony" I to nie jest mój czat, tylko forumowy. Jak nie chcesz, nie wchodz. Na forum jest spokoj. Nie wiem, o co ci chodzi.
A ja w ogóle nie rozumiem tych uszczypliwości... zuza nie chcesz, to nie wchodź, zabawa jest niewątpliwie miła. Na imprezki kto nie chce, niech nie wchodzi, wielkie mi halo. Co Was podkusiło na takie dyskutowanie, czyja zabawka fajniejsza?
Wrzućcie na luz, bo się robi niezły targ.
Pozdrawiam
-- "bez pretensji do mądrości, której nie mam, bez odbijania jej na ksero i wpadania w schemat"
Z nickami tymczasowymi jest mniej kłopotu. Nie mogę wejść na stronę rejestracyjną prawdopodobnie z powodu kodowania znaków. Niezaleznie od tego mam 2 wcielenia.
zuza, to ty powinnas być tam pierwsza Naprawdę proszę, przestań utożsamiać czat z moją osobą. Apelowałam o założenie go przez długie miesiące i nic, aż w końcu wzięłam sprawy w swoje ręce. Mogłaś to zrobić pierwsza, miałabyś też swoich wielbicieli