Kochane mam takie pytanie z innej beczki…. u mojego M. w pracy informatyk przygotował aplikację do telefonów komórkowych w której można zapisywać ilość tabletek jakie mamy przyjmować , o jakich godzinach, czy rano czy wieczorem, a także ilość jaka jest w opakowaniu i gdy jest już mało tabletek to informuje nas o tym,że potrzebujemy nowej recepty , a także można wpisywać właśnie wizyty u lekarza, informuje również czy w trakcie, przed lub po posiłkiem, z jakimi lekami dany lek można brać, a z jakimi nie, a w przyszłości będzie program sam informował,że jeśli przyjmujemy lek np. a, to nie możemy go przyjąć z lekiem np.d… jest to trochę zbliżone do kalendarza,proste w obsłudze, samoinstalująca się, będzie przez pewien czas dostepna za darmo na spróbowanie, a po wersji testowej będzie kosztowała pare złotych na rok…. i mam Kochane pytanie, bo M. prosił mnie o małą sondę czy wam coś takiego w zyciu codziennym by się przydało czy raczej nie, bo oni zastanawiają się czy warto to wprowadzić na rynek ???Dziękuję za Wasze odpowiedzi :)))))
fajna sprawa aczkolwiek chyba wystarczy wpisac te informacje do kolandarza w telefonie i tez beda przychodzic przypomnienia :) całkiem darmowo przez cały czas :)
Taka aplikacja jest do pobrania na samsungApps od ponad tygodnia (nie pamiętam kiedy tam zaglądałam) Wygląda ciekawie ale nie instalowałam bo ie potrzebowałam
Ok Dziewczyny dziękuję za zaianteresowanie :))) z tego co wiem ta aplikacja z samsungApps nie ma wszystkich opcji co ta, a jeśli chodzi o tą , daną aplikację o której pisałam to najprawdopodobniej będzie dostępna na stronie pod koniec kwietnia, więc jak będę tylko wiedziała co i jak to napewno Wam dam znać ,żebyście mogły przetestować, jesli oczywiście będziecie chciały :)))Pozdrawiam
Treść doklejona: 18.04.12 21:28 The_Fragile to jest aplikacja dla telefonów z systemem android np. samsung, lg, sony ericsson, i telefony, które mają zieloną ikonkę z podpisem Market.Jak macie jeszcze jakieś pytania to śmiało:))) Wersja jest już testowana przez jedną osobę (kobietę), także jak będę wiedziała więcej to dam znać ...
Treść doklejona: 18.04.12 21:31 Jesli chciałybyście, żeby coś jeszcze taka aplikacja posiadała co by się Wam przydało to też piszcie, ja przekażę dalej i będzie można w razie czego jeszcze ją rozbudować :)))
Dziewczyny za kilka dni na markecie android będzie dostępna aplikacja MedDose, przypominacz do leków z wieloma funkcjami ( można nie tylko dodawać pigułki, ale też inne medykamenty) nawet kilka rodzajów leków jednocześnie. Polecam. Będzie można ściągnąć za darmo.
Witajcie Kochane :))) Mam dla Was ten link, który obiecałam, więc możecie poczytać i się zapoznać lub przetestować :)))) Oto link : https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.com.dtech.meddose&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsInBsLmNvbS5kdGVjaC5tZWRkb3NlIl0. Codziennie jeszcze jest udogadniana także mogą być jakieś poprawki :))) Pozdrawiam