Hej dziewczynki, czy jest tu któraś z wrocławia, chętnie powymieniam się opiniami na temat lekarzy szpiatli i o naszych starankach lub może już któraś z was ma brzuszek ja jestem w trakcie miesiączki i w tym cyklu zaczynamy staranka...
witaj! ja w prawdzie nie jestem z samego Wrocka tylko koło, ale we Wrocławiu pracuję i wogóle spędzam dużo czasu! jestem przyszłą mamusią - 23 tydzień, termin porodu na 31.05.2007r. życzę ci powodzenia w starankach, mnie udało się w trzecim cyklu z dziewczynami na 28 dni, teraz nie mam już dostępu do programu! twój wykres obejrzę w domu bo w pracy nie mam programu! narazie
Ja do Wrocka mam nie daleko i tam właśnie pracuję. Ale co do info o szpitalach itd. to niestety nic nie pomogę, bo choć blisko to jednak jestem z innego województwa
Witam szczęśliwe "brzuchaczki" z Wrocławia i okolic. To moje ukochane miasto, które opuściłam prawie 5 lat temu> Ale nie tak całkiem, bo tylko 25 km i bywam tam czasem kilka razy w tygodniu. Prowadzę poradnie NPR w Kątach Wrocławskich i miałabym prośbę na przyszłość. Jeśli po urodzeniu dzidzi zechce sie Wam jeszcze tu zaglądać, napiszcie do mnie co i jak. Szpitale, personel, szkoły rodzenia itp. Bardzo będę wdzięczna, bo będę mogła służyć innym tymi informacjami. A ja ze swej strony już mogę sie odpłacić swoim doświadczeniem, np jak przygotować piersi do karmienia, jak zadbać o rosnący brzuszek i naciągniętą skórę itp. Czekam na odzew. Papa
Dziewczyny, wklejam ku przestrodze, może ktrejś z Was przyda się taka informacja:
"Dziewczyny rada na przyszłość!!!!!!!!!!
Na wizyty chodźcie tylko do ginekologa poleconego przez znajomych np koleżankę. Ja niestety miałam okazje trafić na oszusta i partacza na ul. Odrzańskiej we Wrocławiu, który stosuje metodę zastraszania i wyłudza pieniądze od młodych kobiet.Przekonałam się na własnej skórze."