Jeszcze raz Ania z Czestochowy Dziękuje za powitanie:) Ja należe do tych co bardzo się starają o dzidzię ale dopiero 2 cykl. Meżatką jestem od 14 miesięcy:) Udostępniłam swój ostatni cykl starań. Może coś skomentujecie
Mnie blisko do Kwiatuszka, pochodze spod Torunia, studiowalam w Warszawie, a teraz mieszkam na stale w jednym z przedmiesc paryskich. Odkladam poczecie...
W maju bede w Toruniu, przyjezdzam z pociechami, wiec moze sie spotkamy? Pewnie tyle nowych kafejek popowstawalo... Co Ty na to, Kwiatuszku, Nadjo i Kasku?
babyphat to nie tak, że brak osób, które szczerze wyrażają emocje i opinie. Tylko ja już odpuściłam komentowanie Amazonki, bo to jak grochem o ścianę. Po prostu czytając forum staram się ignorować jej wypowiedzi.
Lily a owszem piszemy tylko tak jak powiedziala Paula - to jak grochem o sciane i nie tlumacz ze ktos ma nawyki moderatorskie.... z tego co wiem Amazonka tutaj moderatorka nie jest i mam cicha nadzieje ze nia nie bedzie!!!!!!!!!
Lily nie uwazam zeby to bylo istotne (to tylko moja i wylacznie moja sprawa), zreszta nie jest to na temat SKAD JESTESMY to lepiej sie wypowiadala tutaj nie bede bo znowu zostane odeslana gdzie indziej
to to odsyłanie zignoruj a pytanie jest istotne bo obserwując inne fora mogłabyś zauważyć jak one funkcjonują i że zachowanie porządku w tematach ma jednak swój cel, ułatwia nowym uzytkownikom orientacje i pozwala na szybkie zapoznanie się z tematyką i dołączenie do rozmowy
chyba faktycznie trzeba przyjac postawe Pauli bo nic innego nie da sie zrobic i niektorzy do siebie delikatnych aluzji nie biora... a szkoda moze warto by bylo posluchac / poczytac opinie innych
no to i ja sie przywitam ze wszystkimi jesli chodzi o moje strony to, wedlug ostatniego raportu o stanie srodowiska ,za 50 lat morze mnie zaleje - TROJAMIASTO WITA!!!
Ja juz się w innym wątku witałam, ale jeszcze się nie umiejscowiłam:) Pochodzę ze Stargardu Szczecińskiego, ale ostatnie kilka dobrych lat spędziłam w Poznaniu, Bydgoszcz też jest mi znana bo stamtąd mój mężulek pochodzi, a od kilu miesięcy mieszkamy sobie w Anglii:) Pozdrawiam serdecznie!
ja czyli vicky80, gosiah, bladykot, josaris(ale teraz jest w GB) , wiec jak kto woli czwarta lub piata. ja wole liczyc nie tych ktorzy POCHODZą A 3miasta, ale tych ktorzy w nim Są.
ja to się czuję góralką, bo urodziłam się i wychowałam parę km od Zakopanego. Ale na studich mieszkałam w Krakowie, a teraz to mieszkamy razem z moim T niedalego Wrocławia. Trochę tęsknię za górami i Krakowem, ale tu też jest fajnie