Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jak ja sie wstydzilam jak maz na mnie spojrzal a ja w mokrej pizamie i przescieradlo mokre.
Chyba nie ma faceta na ziemi, który by się wstydził własnej wydzieliny podczas wytrysku, to dlaczego my miałybyśmy się z tego powodu źle czuć ;) Co z tego, ze piżama mokra i prześcieradło. Jak facet ma orgazm to co, zawsze po ręczniki i chusteczki leci, tralalalala 

Ale jakoś można to wytrenować, czy jednak jest to uzależnione np. anatomicznie i pewne kobiety po prostu nigdy tego nie doświadczą?
Badania wykazały, że 54-60% kobiet doświadczyło wydzielenia płynu w czasie orgazmu

mozna wytrenować
Uściślijmy jednak - dla mnie wytrysk to coś więcej niż wydzielenie płynu. To powinno nastąpić w jakimś wyrzucie, wystrzale, siknięciu ... przynajmniej nazwa sugeruje, że jest to coś zbliżonego do męskiej ejakulacji.
czy zatem wszystkie mówimy o takim wytrysku?
jak szczypto?
ćwicząc mięśnie kegla

.czyli chyba kobiety potrzebują po prostu dłuższej stymulacji

Ona biedna mówi, że niestety, pomimo, że sam moment jest niesamowicie miły, o tyle dla nowego partnera może być zaskakujące i zawsze kończy się zmianą pościeli, w związku z czym bardzo rzadko biedna kocha się ze swoim chłopakiem w łóżku. No cóż, jedne zazdroszczą takich orgazmów, ja chyba nie ... Wolę swoje te mniej spektakularne, a jednak mniej pracowite w skutkach
Oglądałam kiedyś wywiad z seksuologiem, który mówił, że tego rodzaju efekty orgazmu występują w momencie, kiedy kobieta jest już maksymalnie podniecona. Każda z nas ma na to szansę, jak widać, jeszcze wiele przed nami

mój mąż troszkę prześmiewczo stwierdził że chyba nie utrzymałam moczu...ale chyba chciał się upewnić że to nie to
było miło ale żeby jakoś inaczej niż zwykle to bym nie powiedziała. A pościel trzeba było zmienić...zaowocowało to tym że teraz przy zbliżeniach zastanawiam się czy znów nie skończy się tak samo...