Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja właśnie dostałam mmsa od koleżanki właśnie urodziła ,tez sie troszkę starali ,ale nie tak długo ,po 1 ciesze sie ,a po 2 zazdroszczę i po 3 ryczec mi sie chce jak widzę takie małe dzieci ,mam nadzieje ze kiedyś i ja będę płakać, ale ze szczęścia
Ja chyba będę miał krótki protokół.
my dzisiaj jedziemy do kliniki ,wiec dowiemy se czy badania genetyczne sa ok i tez sie dowiem co i jak ,kiedy z lekami zacznę ja ,bo myśle ze od stycznia
Pani Dr. podała mi antagonistę na zatrzymanie tego dominującego, gonal bez zmian. Jutro mam zbadać Estradiol i zobaczymy czy na tych jajnikach coś się ruszy. Trochę się zmartwiłam że w tym cyklu nic z tego nie wyjdzie. Dziś zaczyna mnie lekko prawy jajnik boleć, oprócz tego żadnych dolegliwości. Pa. Do jutra.
A ile placilas za leki ,łatwo było dostać ? No i zamartwilas mnie tym co piszesz ,ale moze będzie jeszcze dobrze trzymam kciuki
Dziś na USG: lewy jajnik kompletnie nic, jajnik prawy tak jak wczoraj liczne drobne z jednym dominującym 19mm. Endometrium 8mm. Estradiol 156 - za wysoki. Podjęliśmy decyzję że już nie stymulujemy tylko spróbujemy wykorzystać tego "rodzynka" i w sobotę podchodzimy do 3 IUI. To będzie bardzo droga IUI: zastrzyki Gonal (6podań)- 1000zł + 130 zastrzyk (antagonista) + 120zł zastrzyk Ovitrelle + 50zł 2xEstradiol + 700zł IUI = 2000zł. Trudno. Przynajmniej wykorzystamy tego dominującego pęcherzyka. Mam nadzieje że po takiej dawce leku (za taką kasę) się spisze i zrobi nam miłą niespodziankę. Nie wiem co się stało. Może to wina stresu? Teraz mamy bardzo ciężki okres. A jakby niestety... to w styczniu znów spróbujemy IVF tylko z innym lekiem.