Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie mogę, smutno mi sie bardzo zorbiło i coś mnie w środku zabolało...
Nawet się dziwiłam że ten mój organizm jest jakiś nienormalny "jak nie sraczka to zatwardzenie". A to zasługa Luteiny 2x3. W życiu bym tego nie skojarzyła.
Zycze Wam samy pozytywnych zakonczen, zeby kazda z Was ujrzala swoje wymarzone II kreseczki i zeby wszystko ukladalo sie po waszej mysli. Wierze ze Wam sie rowniez uda i nie traccie nadzieji bo jak widac na moim przykladzie Cuda sie zdarzaja!!!! serdeczne zyczenia swiateczne!!!

Testy owulacyjne robić kazał, a może u Ciebie były jakieś skoki hormonów i stąd to " przekłamanie" w testach. Dowiesz się kiedy Ci się cykl skończy
I aby Nowy 2013 Rok był nasz. I aby był to Najszczęśliwszy Rok w naszym życiu.
Tzn. staramy się ale tylko naturalnie. Nic na siłę. Bez żadnych wspomagaczy, lekarzy. Musze odpocząć od tego wszystkiego bo psychicznie już nie daje rady. Koniec 2012 roku był dla mnie i mojego męża jakims koszmarem. Podejście do IVF zakończone IUI
, na budowie same problemy
, i jeszcze ten cholerny wypadek dzień przed Wigilią
Ale jak to mówią: "co nas nie zabije to nas wzmocni" I tego się będę trzymać!
I jutrzejszego poranka bez kaca.

mam jednego mrozaczka i ide po niego w tym cyklu... Emi-tak sie ciesze,az sie wzruszylam!!! Twoj przypadek daje nam nadzieje... 2013 musi byc dla nas staraczek szczesliwy:))))) 2012 to byl okropny rok dobrze,ze sie juz skonczyl:)))