Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. A ja chciałabym mieć już to wszystko za sobą i wiedzieć na czym stoję. Czy w końcu sie uda, czy mam zmieniać pracę - bo obecna mnie denerwuje, czy starać się o adopcję, czy co.

jeszze w tym tyg powtórzę bete ,a jutro sikanca ,bo jakieś obawy zawsze jeszcze sa ,oby przetrwać ten I trymestr..

Tak strasznie się cieszę! Przywracasz mi nadzieję. A ivf robiłaś u naszej P.dr.Zięby? Kurcze dostałam takich skrzydeł że mam ochotę od razu umówić sie na wizytę w klinice;-) To forum ostatnio było takie smutne, że wkońcu musiała się odwrócić ta zła passa! Cieszę się że na Ciebie padło
Tak pięknie rozpoczęty Nowy 2013 Rok Płodności musi być udany. Wierzę że my wszystkie weteranki, staraczki w tym roku się w końcu doczekamy.

wczoraj pytałam lekarza czy powinnam wykonac badanie na amh? powiedział ze nie jest konieczne skora pecherzyki rosna a czy sa w nich komórki jajowe to bedzie mógł dopiero zabadac przy IVF. jestem załamana :( czy miałyscie wykonane badanie AMH mimo ze pecherzyki ładnie rosły??? chyba zrobie sobie to badanie sama dla siebie tylko nie wiem w jakim dniu cyklu najlepiej??a i nie pisałam wczesniej juz 2 cykl przyjmuje castagnus licze ze zdziała cuda:)))
Malutka - a badalas prolaktyne ? Bo ja miałam i to bardzo wysoka ,przy tym krótkie cykle i plamienia miałam .