Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mam teraz brać antybiotyki przez 10 dni, czekać do okresu i potem dwa miesiące antykoncepcji. Potem próba stymulacji endo i znowu scratching i dopiero potem transfer. Minimum 4 miesiące. Najgorsze jest to, że nie wierzę, że będę miała grubsze endometrium i że ta przerwa cokolwiek da. Dla mnie to stracony czas.
najważniejsze to nie poddawać się nawet w chwilach zwątpienia!! Kochanie 11 komórek to piękny wynik, trzymam kciuki, żeby zarodeczki były piękne i silne!! 4 miesiące teraz wydają Ci się wiecznością, ale zobaczysz jak szybko ten czas minie....nie obejrzysz się i zaraz będziesz się szykować na transfer mrozaczków...najważniejsze też, że masz ułożony przez lekarza plan, wiesz na czym stoisz i jesteś w dobrych rękach, zobaczysz, że wszystko się uda!!! Przytulam mocno.

i aż się tego boje...Ale musi być dobrze. Musi nam się udać!!! 

i jaka tania
Do pierwszego IUI napewno podejdziemy u profesjonalisty. Narazie czekam na @ i badanie droznosci jajowodow
co bedzie pózniej narazie sie nie martwię 
wiec chyba dobrze

Aby slepo nie wierzyc reklamom...

a teraz ten wirus, no ale jak pech to pech. Chociaz mam 2 kolezanki ktore z pco zaszly w ciaze po roku, a u nas juz prawie 5 lat staran.
dr Hilgers mowi o przypadku kobiety z niedroznym jajowodem ze miala udana ciaze-czasem cuda sie zdarzaja
Wierzę, że każda się doczeka swojego cudu, naturalnie czy w gabinecie- co zresztą za różnica! Toż to ciało z naszych ciał i nawet mocniej wyczekane, okupione łzami i latami. Nie wiadomo, czy i Ty sama za jakieś 5 lat nie skłonisz się do innych metod niż te do których obecnie nie jesteś przekonana. Oczywiście życzę Ci kochana abyś nie musiała czekać tak długo.