Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U mnie dodatkowo występowało pieczenie po zwykłej dowcipnej luteinie, stąd Lutinus
w sumie nad tym samym się zastanawiałam ostatnio z mężem, czy jak się jest w programie, czy zostaje się u swojego lekarza czy można zmienić
Ja miałam zamiar chodzić do "zwykłego" gina. Ale jak się okazało, że mam problemy i byłam w szpitalu i sobie porównałam jakość sprzętu "państwowego" z tym z kliniki, to zdecydowaliśmy z mężem, że lepiej płacić i chodzić do kliniki. Teraz jak już jestem w drugim trymestrze, to rozmyślam nad zmianą lekarza, ale też na prywatnego, tylko takiego, który pracuje w szpitalu, w którym chcę rodzić. Chodzi mi o to, żeby nie być anonimową pacjentką "z ulicy".
Acha, przypomniało mi się jeszcze a propos udziału w programie i zmiany lekarza. jak się nie chodzi do kliniki, w której przystępowało się do programu, to trzeba ją i tak informować o przebiegu ciązy i rozwoju dziecka do pierwszego roku zycia. Taki przepis - monitoring sobie wymyślili, ale to raczej nie jest jakoś specjalnie obciążające.