Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I z tego co mówiła gin, to jak będzie wynik pozytywny to encortonu już się nie stosuje, bo jak dzidź się zakotwiczy to już się utrzyma :)

Efcia ktotki reportaz dla Ciebie KLIK, cobys uwierzyła, że mozna:) Szkoda że tak niewiele opisane. Ale napawa nadzieja:)
No szok. Poryczałam się w gabinecie, bo jeszcze we wtorek była mowa o cyklu bezowulacyjnym, a dziś mam brać pregnyl i jutro IUI. Gin się ze mnie śmiał i kazał przestać ryczeć, bo jak się będę tak denerwować, to żadnej ciąży na pewno nie będzie.

Mogę się przyłączyć? Ja już jakiś czas jestem na 28. Obecnie w młodej ciąży (16dpt) po 2 gim in vitro.
ale te kilka tygodni to byly najlepsze dni w moim zyciu..a po szpitalu po zabiegu zalamanie.. starania przerwane na rok..kiedy bylam znow gotowa na starania myslalam ze tym razem pojdzie szybciej..ale jednak nie!! wlasnie sie zaczal 12ty cs!!dzis mam chwile zalamania i zwatpienia
!!po powrocie z pracy tylko placze i nie moge sobie samam ze soba poradzic!!poprzedni cykl dal mi tyle nadzieii!! w 9ty dfl zrobilam test i byla slabiutka kreska!!tyle nadzieii i radosci..ze wreszcie sie udalo!!a kilka dni pozniej test negatywny i okres!!!
Teraz już jest ok. Martwi mnie tylko brak jakichkolwiek objawów.
jak nie uda sie nam do konca roku to idziemy z mezem do lekarza.. ustalilismy sobie taka granice.. a ja z kazdym cyklem jestem coraz bardziej pewna ze tego nie unikniemy!!bedziemy musieli skorzystac z pomocy medycyny..