Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

jak narazie od 4 dni juz nie mam nawet uplawow tych brazowych wiec licze ze nie zobaczy tam zadnego krwiaka ani jego resztek moze juz caly znikl. 

szok bardzo się ciesze każdym dniem 

skorzystamy troche z wakacji i wtedy podejdziemy.

mam odstawić w ciągu 2 tygodni leki luteine i estrofen a za dwa tygodnie mam wizytę u immunologa a tak to wszystko dobrze baki rosną teraz znów stoją na głowie hi hi
swietnie, gratuluje!!! Ty dopiero odstawiasz a ja estrofen juz tydz temu mialam odstawic, progesteron kazali mi brac ( polowe dawki) do 16 tc bo mialam probl z krwawieniem.. Dzisiaj wymiotowalam rekordowo 5 razy i bardzo bolala mnie glowa az zaczelam sie lekac o dzidzie, ze moze moje hormony powariowaly juz totalnie, bo zeby w 13 tyg ciazy czuc sie jak z choroba morska na statku..;) ale no nic kazdy dzien jest inny: raz gorzej raz lepiej, grunt ze dzidzia zdrowa.. Kasia200 trzymam kciuki za udany transfer!!! Criotransfery sa o niebo lzejsze fiz I psych troche tez dla nas biedaczek- sama zobaczysz..I zebys w koncu przelamala zla passe I dolaczyla do klubu tych, ktore w koncu wygraly ciaze na loterii ;)