Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

powtorka badan,nadal wszystko ok wiec moj gin stwierdza ze musimy zbadac droznosc jajowodow,badanie Hsg wychodzi kiepsko oba jajowody calkowicie niedrozne-zalamka,ale kieruja mnie jeszcze na laparoskopie z histero i po zabiegu okazuje sie ze wszystko u mnie oki,do dzis nie wiem kto popelnil blad.Czyli mija kolejny czas niby wszystko u nas ok a w ciaze nie mozemy zajsc,ja wyladowalam u psychologa bo nie moglam sobie z tym poradzic,po drodze podchodzimy do iui,na szczescie tylko raz bo akurat pani psycholog lrzekonala mnie ze iui nie ma za bardzo sensu.Dalismy sobie z mezem jeszcze pol roku i zdecydowalismy ze jak dalej sie nie uda to probujemy ivf i tak tez zrobilismy! Pierwsze podejscie krotki protokol 5 zaplodnionych komorek ,dwie podali mi w 2 dobie 3 pozostawili do stadium blastocysty! Po dwoch tygodniach robimy bete i
jestesmy w ciazy,jeden z dwoch zarodeczkow zadomowil sie u mamusi i teraz wlasnie spi wsypialni
ot cala nasza historia,mielismy to szczescie i udalo nam sie za pierwszym razem ale wiem jedno ze nie wolno sie poddawac bo bycie MAMA to najpiekniejsze co nas moze w zyciu spotkac !!!!!POZDRAWIAM
bardzo sie ciesze zagladalam tu co jakis czas i czekalam na siesci od Ciebie,nie mam teraz za duzo czasu wiec nie pisalam,sama sie teraz przekonasz ze kazda wolna chwilke bedziesz chciala poswiecic Malenstwu
a moge zapytac jak ma na imie?Pozdrawiam